Salat behøver slett ikke bestå av grønne blader. Den behøver heller ikke være helt kald. Denne linsesalaten tåler godt å stå litt for å trekke til seg de gode smakene.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Salat behøver slett ikke bestå av grønne blader. Den behøver heller ikke være helt kald. Denne linsesalaten tåler godt å stå litt for å trekke til seg de gode smakene.
Denne brødsalaten har sitt opphav i Toscana helt tilbake til 1600-tallet der det var viktig å utnytte gammelt brød. Det kan du gjøre også å få en deilig salat å servere.
En superenkel, men også smakfull salat med fin balanse mellom syrlighet og chilikick.
Cæsarsalat er kanskje verdens mest berømte salat, og det med god grunn. Dette er beskjedenhet i all sin prakt.
Sprø hjertesalat med saftig kylling og kikerter er en kjapp, men også svært smaksrik løsning på middagen. Her er oppskriften.
Stilig, sunt, enkelt og kjempegodt! Denne aspargessalaten kan du servere dine gjester til forrett eller til middag med godt brød til.
Denne coleslawen passer så godt til koreansk ribbe. Sørg for å skjære/rive ingrediensene slik at stavene blir tynne og delikate.
Du klarer deg fint uten kjøtt når du skal lage salat. Her er en oppskrift du med suksess kan lage.
Pastasalat er en ytterst takknemlig rett. Både fordi alle liker det og fordi den kan lages i god tid før den skal spises. Her har vi gitt retten lite gresk tuch.
Potetsalat med kesam er utmerket tilbehør til burger, grillmat og til et koldtbord.
Det er enkelt å lage Waldorfsalat Den smaker fortreffelig blant annet til kalkun, roastbiff og røktlammelår. Her får du oppskriften.
Denne brødsalaten med varm chèvre er deilig. Med alt det andre som skal til blir retten en opplevelse.
Her får du begge de mest kjente greske salatene. Da trenger du bare godt brød ved siden av. Perfekt enten som en forrett eller som et helt måltid i seg selv.
Hva med salat laget på egyptisk vis? Dette er en rett helt uten kjøtt. Likevel god og mettende.
Avokadosalat med skinke kan du enten servere som forrett eller som hovedrett, som lunsj, middag eller kveldkos.
Salatbladene og wasabiertene konkurrerer om sprøheten, mens tartaren av ishavsrøye og avocadoen om mykheten.
Denne salaten smaker det virkelig sommer av. Det skyldes ikke minst de sommerfriske grønnsakene som skal til.
Dette er en salat du kommer til å lage mange ganger. Med osten og den utvalgte grønnsaken blir det også en smaksopplevelse..
Her får du et friskt forslag til salat. Med agurk, rabarbra og peppermakrell kan du glede deg. Har du lyst til å forsøke den med annen fisk eller kanskje kylling går det veldig bra.
Salater kan uten vanskeligheter fungere som fullverdige middager, spesielt dersom du legger til ovnsbakte poteter.