Nice-salat er enkelt og velsmakende, perfekt sommermat til så vel lunsj som middag.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Nice-salat er enkelt og velsmakende, perfekt sommermat til så vel lunsj som middag.
Peppercoleslaw er utmerket tilbehør til burger, grillmat og til et koldtbord. Her får du oppskriften.
En skikkelig deilig salat der kyllingen får følge av andre godsaker.
Denne salaten er deilig til det meste som legges på grillen både av kjøtt og fiskeretter. Du lager den på 10 minutter.
Denne enkle salaten lager du på noen strakser. Den smaker herlig kan vi love deg. Bare følg den veldig enkle oppskriften.
Denne salaten er veldig god til en tapasbuffet eller som erstatter for poteter og grønnsaker som tilbehør til kjøttet. Følg den enkle oppskriften.
Denne oppskriften er fra kokeboka "Jamies Italia". Den må du prøve. Det tar deg 15 minutter.
I Hellas heter denne salaten ofte Horatiki Salata på menyen.
Denne brødsalaten har sitt opphav i Toscana helt tilbake til 1600-tallet der det var viktig å utnytte gammelt brød. Det kan du gjøre også å få en deilig salat å servere.
I denne salaten kan du bruke det du måtte ha av ferdig kokte skalldyr, som blåskjell, krabbe, scampi eller kamskjell, gjerne rester fra dagen før.
Denne deilig skalldyrsalaten lager du på 15 minutter. Vi kan love deg at alle kommer til å bli superfornøyd når de smaker den.
Coleslaw er det perfekte tilbehøret til hamburger, pulled pork og det meste av grillmat. Denne er ekstra hot.
I denne salaten finner du sommerens beste smaker samlet i en skål. Tynne skiver av spekeskinke, fersk asparges, søte jordbær og deilige scampi er vakkert, godt og mettende på en varm sommerdag.
I denne deilige salatoppskriften er det biffkjøttet som spiller hovedrollen, godt støttet av sprø sukkererter og asparges.