Lag en deilig potetsalat med tilbehøret i denne oppskriften. Den passer til for eksempel spekemat eller som en egen rett.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Lag en deilig potetsalat med tilbehøret i denne oppskriften. Den passer til for eksempel spekemat eller som en egen rett.
Cæsarsalat er egentlig et tilbehør eller side order som det heter i USA der den stammer fra. Den ble for øvrig laget første gang på Cardinis restaurant i San Diego den 4. juli 1924.
Salade niçoise eller Nice-salat er en ekte fransk klassiker. Med denne oppskriften skjønner du hvorfor.
I denne utgaven av kyllingsalat er kjøttet lettsaltet, noe som gir en god kontrast til de søte og syrlige jordbærene.
Dette er en mettende salat som alle liker med bulgur og egg. Det er ingen grunn til å rynke på nesen over salat til middag når den er så god som denne.
Her har du oppskriften på en fristende salat. Passer veldig godt som tilbehør til grillmaten eller som en liten egen rett.
Lag en salat med melon og fetaost. Det er så enkelt at du kan servere den i løpet av 15 minutter. Følg den enkle oppskriften du finner her.
Asiatisk salat er ikke bare grønne blader, men derimot mange gode smaker. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaksrik. Og overbeviser selv salathatere.
Norsk spekemat må det være, men den kan gjerne være av det litt krydrete slaget. Den svensk västerbottenosten kan erstattes med den norske Østavind. Krutongene lager du selvsagt selv.
Sammen med vårløk, gulrøtter, asparges og reddiker blir den en fryd for både gane og øyet.
Denne salaten kan brukes på et koldtbord, serveres til spekemat, til røykt fisk eller til pølser. Og selvfølgelig handler det om nykål og tagliatelle.
Denne pastasalat lager du i en fei. Passer godt til grillmat, så vel som til koldtbord.
Denne salaten er både fristende og se på og tilsvarende å forsyne seg av. Jordbærene er selvfølgelig med på det.
Denne salaten lager du på maks 15 minutter. Med grovhakkede, ristede valnøttkjerner og skiver av blåmuggost over blir det deilig.
Salat hører selvfølgelig til på koldtbordet eller som en enkel rett for enhver anledning. Prøv kald aspargessalat med spekeskinke.
Når salaten får den deilige dressingen i tillegg til kyllingen har du Cæsar-salat og et fullgodt måltid.
Salat behøver slett ikke bestå av grønne blader. Den behøver heller ikke være helt kald. Denne linsesalaten tåler godt å stå litt for å trekke til seg de gode smakene.
Denne brødsalaten har sitt opphav i Toscana helt tilbake til 1600-tallet der det var viktig å utnytte gammelt brød. Det kan du gjøre også å få en deilig salat å servere.
En superenkel, men også smakfull salat med fin balanse mellom syrlighet og chilikick.
Cæsarsalat er kanskje verdens mest berømte salat, og det med god grunn. Dette er beskjedenhet i all sin prakt.