Salat

oppskrifter.webp

Lyst på en salat. Du finner veldig mange deilige her.


Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 20 minutter

    Denne salaten smaker det virkelig sommer av. Det skyldes ikke minst de sommerfriske grønnsakene som skal til.

  • 20 minutter

    Dette er en salat du kommer til å lage mange ganger. Med osten og den utvalgte grønnsaken blir det også en smaksopplevelse..

  • 30 minutter

    Her får du et friskt forslag til salat. Med agurk, rabarbra og peppermakrell kan du glede deg. Har du lyst til å forsøke den med annen fisk eller kanskje kylling går det veldig bra.

  • 20 minutter

    Salater kan uten vanskeligheter fungere som fullverdige middager, spesielt dersom du legger til ovnsbakte poteter.

  • 15 minutter

    Denne salaten er både fristende og se på og tilsvarende å forsyne seg av. Jordbærene er selvfølgelig med på det.

  • 20 minutter

    Du kan invitere venner til salat og fortelle at den blir som en middag. Tipper de blir overrasket når de får smake hva du har laget.

  • 15 minutter

    Sammen med vårløk, gulrøtter, asparges og reddiker blir den en fryd for både gane og øyet.

  • 30 minutter

    Denne salaten kan brukes på et koldtbord, serveres til spekemat, til røykt fisk eller til pølser. Og selvfølgelig handler det om nykål og tagliatelle.

  • 30 minutter

    Denne brødsalaten har sitt opphav i Toscana helt tilbake til 1600-tallet der det var viktig å utnytte gammelt brød. Det kan du gjøre også å få en deilig salat å servere.

  • 30 minutter

    I denne salaten kan du bruke det du måtte ha av ferdig kokte skalldyr, som blåskjell, krabbe, scampi eller kamskjell, gjerne rester fra dagen før.

  • 20 minutter

    Denne deilig skalldyrsalaten lager du på 15 minutter. Vi kan love deg at alle kommer til å bli superfornøyd når de smaker den.

  • 15 minutter

    Coleslaw er det perfekte tilbehøret til hamburger, pulled pork og det meste av grillmat. Denne er ekstra hot.

  • 20 minutter

    I denne deilige salatoppskriften er det biffkjøttet som spiller hovedrollen, godt støttet av sprø sukkererter og asparges.

  • 20 minutter

    I denne salaten finner du sommerens beste smaker samlet i en skål. Tynne skiver av spekeskinke, fersk asparges, søte jordbær og deilige scampi er vakkert, godt og mettende på en varm sommerdag.

  • 1 time

    Om sommeren smaker tandoori-kylling aller best som salat.

  • 30 minutter

    Denne salaten kan du spise som middagsrett med brød til. Du kan også servere den som tilbehør til annen middag.

  • 40 minutter

    Lag en deilig potetsalat med tilbehøret i denne oppskriften. Den passer til for eksempel spekemat eller som en egen rett.

  • 15 minutter

    Dette er en utmerket restematoppskrift med blomkål som kan utvikles videre med det du har i kjøleskapet.

  • 20 minutter

    Pastasalater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde. Her har du en oppskrift med biff som er spennende og varm. Utelater du biffkjøttet har du en vegetarrett.

  • 15 minutter

    Denne salaten vekker ferieminner for mange. Den smaker deilig og er veldig enkel og rask å lage.

  • 1 time 30 minutter

    Lag en deilig salat med krabbe. Resten av ingrediensene finner du i oppskriften. Vi kan love deg et meget vellykket resultat.

Forsiden akkurat nå
Nyheter polet i mai: Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen
+
Tester

Nyheter polet i mai: Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen

Mens grand cru Burgund er utenfor de aller flestes økonomiske komfortsone, er det andre områder som leverer viner på samme høye nivå uten at du blir ranet. Blant mainyhetene er det utrolig mange sterke uttrykk som dokumenterer dette.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste
+

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste

Henriots rimeligste champagne inneholder vin fra 1969 og utover – det vil si fra mer enn ulike 50 årganger. Det er altså ikke av rene kommersielle hensyn at Henriot Souverain fremheves som sjelen i champagnehuset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bobler, sjømat og sommerstemning
Matkurs og vinkurs
Winedinner 22. mai i Oslo

Bobler, sjømat og sommerstemning

Den 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatfat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne proffe retten lager du på en halvtime
Dagens rett
Kveite med asparges og grønne erter

Denne proffe retten lager du på en halvtime

Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.

Les hele saken