Asiatisk salat er ikke bare grønne blader, men derimot mange gode smaker. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaksrik. Og overbeviser selv salathatere.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Asiatisk salat er ikke bare grønne blader, men derimot mange gode smaker. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaksrik. Og overbeviser selv salathatere.
Norsk spekemat må det være, men den kan gjerne være av det litt krydrete slaget. Den svensk västerbottenosten kan erstattes med den norske Østavind. Krutongene lager du selvsagt selv.
Sammen med vårløk, gulrøtter, asparges og reddiker blir den en fryd for både gane og øyet.
Denne salaten kan brukes på et koldtbord, serveres til spekemat, til røykt fisk eller til pølser. Og selvfølgelig handler det om nykål og tagliatelle.
Denne pastasalat lager du i en fei. Passer godt til grillmat, så vel som til koldtbord.
Denne salaten er både fristende og se på og tilsvarende å forsyne seg av. Jordbærene er selvfølgelig med på det.
Denne salaten lager du på maks 15 minutter. Med grovhakkede, ristede valnøttkjerner og skiver av blåmuggost over blir det deilig.
Salat hører selvfølgelig til på koldtbordet eller som en enkel rett for enhver anledning. Prøv kald aspargessalat med spekeskinke.
Når salaten får den deilige dressingen i tillegg til kyllingen har du Cæsar-salat og et fullgodt måltid.
Salat behøver slett ikke bestå av grønne blader. Den behøver heller ikke være helt kald. Denne linsesalaten tåler godt å stå litt for å trekke til seg de gode smakene.
Denne brødsalaten har sitt opphav i Toscana helt tilbake til 1600-tallet der det var viktig å utnytte gammelt brød. Det kan du gjøre også å få en deilig salat å servere.
En superenkel, men også smakfull salat med fin balanse mellom syrlighet og chilikick.
Cæsarsalat er kanskje verdens mest berømte salat, og det med god grunn. Dette er beskjedenhet i all sin prakt.
Stilig, sunt, enkelt og kjempegodt! Denne aspargessalaten kan du servere dine gjester til forrett eller til middag med godt brød til.
Denne coleslawen passer så godt til koreansk ribbe. Sørg for å skjære/rive ingrediensene slik at stavene blir tynne og delikate.
Du klarer deg fint uten kjøtt når du skal lage salat. Her er en oppskrift du med suksess kan lage.
Pastasalat er en ytterst takknemlig rett. Både fordi alle liker det og fordi den kan lages i god tid før den skal spises. Her har vi gitt retten lite gresk tuch.
Potetsalat med kesam er utmerket tilbehør til burger, grillmat og til et koldtbord.
Det er enkelt å lage Waldorfsalat Den smaker fortreffelig blant annet til kalkun, roastbiff og røktlammelår. Her får du oppskriften.
Denne brødsalaten med varm chèvre er deilig. Med alt det andre som skal til blir retten en opplevelse.