Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne agurksalat går det raskt å lage, men er likevel veldig god. Den passer sammen med det meste av både kjøtt og fisk. Eller den kan nytes uten annet matfølge.
Denne deilig salaten må du prøve. Du lager du raskt og kan servere den som forrett eller ved siden av en hovedrett av kjøtt eller fisk.
Denne potetsalaten passer godt til spekemat, grillmat og røkt skinke samt makrell.
En deilig salat som du kan servere som hovedrett for to eller som forrett.
Asparges er kanskje grønnsakenes konge. Lag en deilig salat med sprø asparges, hjertesalat og frisk spinat. Her er oppskriften.
Lag en frisk salat med skalldyr og rugbrød. Selvfølgelig topper du det hele med hjemmelaget aioli. Alt unnagjort på 10 minutter.
Det finnes knapt noe bedre på sensommeren enn krabbe. Når du lager en herlig salat av den blir den raskt familiens favoritt.
Du trenger bare denne salaten når du har rester av fisk, skalldyr, kjøtt eller spekemat. Den kan også serveres med vegetariske alternativer.
Den berømte grillkokken Craig Whitson anbefaler denne oppskriften på coleslaw.
En smaksbombe av en potetsalat som garantert vil gjøre suksess. Søt honning og syrlig sennep sammen med sprøstekt bacon og poteter - himmelsk!
Denne retten med brokkolisalat er komponert av de kjente kokkene Tom-Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen. Det betyr at du får mye smak og en deilig salat.
Poteter er anvendelig til mye som for eksempel i retten laks- og potetsalat med sursøt rømmedressing. Her er oppskriften.
Dette er en utmerket restematoppskrift med blomkål som kan utvikles videre med det du har i kjøleskapet.
Et helt måltid i en deilig salat med tunfisk, med deilig tilbehør og dressing. Her har du oppskriften. Og du kan servere i løpet av et kvarter.
Biffsalat er en genial oppfinnelse, for her drøyer du den dyreste ingrediensen samtidig som du gjør inntaket av rødt kjøtt mer bærekraftig.