Brød med øl gir en pikant smak.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Ostesmørbrød kan varieres i det uendelige, også når det kommer til tilbehøret. En frisk, grønn salat er en selvfølge.
Marinerte kyllingstrimler rulles sammen paprika inn i tortillas og serveres med hjemmelaget guacamole og rømme.
Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Med denne oppskriften skjønner du lett hvorfor.
Dette er en enkel rett og som samtidig smaker veldig godt. Du får også oppskriften til hjemmelaget tomatsaus og selvfølgelig kjøttfyllet.
En baguette med biff er deilig. Legger du til chimichurri, et klassisk tilbehør til argentinske grillretter, blir det skikkelig fart på smaksløkene. Her får du hele oppskriften.
Sandwich med pulled pork og coleslaw er herlig grillmat. Men du behøver ikke kjøpte pulled pork. Den lager du selvfølgelig selv. Vi viser deg hvordan.
Den perfekte dagen-derpå-middag som også kan serveres som brunch eller lunsj og er en fin måte å bruke opp rester på.
Hva du velger å fylle wrap-en med er egentlig helt opp til deg. I oppskriften har vi brukt kylling.
Banh mi - vietnamesisk bagett - er perfekt og populært når du har ribberester i kjøleskapet.
Lekrere smørbrød enn dette med grillet flyndre skal godt gjøres å lage. Oppskriften gir deg en pangstart for flyndre på kjøkkenet, og en smak du vil ha flere ganger.
Denne trippeldekkeren med omelett, skinke og grønn salat har stor wow-effekt. Og ikke minst er den enkel å lage.
Her er den japanske klassikeren tonkatsu - som er snitsel med saus - pakket inn i en sandwich.
Denne biff-sandwichen er enkel og rask å lage. Spis den med en gang eller ta den med på tur. Vellykket blir det uansett.
De krydrete chorizopølsene gir ekstra mye smak til stekte ostesmørbrød - eller toast om du vil.
Burritos har ingen faste regler, bortsett fra at innholdet må ha smak, og hvis du mangler noe kan du servere burritoene "våte" - med smaksrik salsa på toppen - kald eller varm.
I denne oppskriften har vi brukt kylling. Du også bruke grillkylling, kalkun eller skinke. Uansett det blir veldig godt hvis du følger vår enkle oppskrift.
Når du fyller focaccia med biff og tomatsalat og serverer pimientos de padron ved siden av, får du et spennende måltid.
Deilig kylling i wraps med salsa og ander godsaker. Dette smaker kjempegodt.