Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 15 minutter

    Ingen ting er som hjemmelaget tomatsaus. En saus du kan bruke til blant annet taco og selvfølgelig til pizzaen du lager selv.

  • 20 minutter

    Å lage bearnaisesaus er både enklere og mye raskere enn du tror. Og så smaker den fortreffelig i tillegg. Følg denne enkle oppskriften.

  • 35 minutter

    Fiskesaus med paprika er deilig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.

  • 15 minutter

    Dressingen skal fremheve smakene i salatens ingredienser, ikke drepe dem. Her har du en dressing med urter som aldri slår feil.

  • 10 minutter

  • 10 minutter

  • 30 minutter

    En fargerik, søt og syrlig plommesaus smaker perfekt til en saftig reinsdyrbiff, svin- eller lammefilet og kalkun

  • 1 time 15 minutter

    Chutney laget med stikkelsbær bruker du som tilbehør til kjøtt eller fisk. Passer også veldig godt til ost og kjeks.

  • 10 minutter

    Står orientalsk på menyen må dressingen stå i stil. Denne oppskriften må du bruke.

  • 15 minutter

    Nydelige smakskombinasjoner for de som liker blåmuggost. Dressingen passer godt til all slags grillmat og spesielt godt til grillet lam.

  • 10 minutter

    Skal du ha en skikkelig dressing til hamburgeren? Da skal du satse på denne oppskriften. Garantert suksess.

  • 5 minutter

    Fruktjuice i dressinger gir spennende og eksotiske smaker. Denne oppskriften er både syrlig og litt "hot".

  • 10 minutter

    Har du barn som ikke synes salater er særlig spennende, så kan denne dressingen være med på å friste små ganer.

  • 5 minutter

    Salatdressing med valmuefrø er god til en frisk fruktsalat, over finhakket rødkål, avocado i skiver og grønne druer, eller en enkel grønn salat med grapefruktfileter.

  • 15 minutter

    En god salat fortjener det beste tilbehøret, og med den rette dressingen blir salaten som ny. Her er oppskriftene på Vinaigrette med honning og sjalottløk

  • 10 minutter

    Denne salatdressingen er ypperlig i grønne salater, salater med skalldyr eller rett og slett over tomater skåret i skiver.

  • placeholder
    40 minutter

  • 15 minutter

  • 10 minutter

    Guacamole lager du enkelt selv på 10 minutter med ingredienser som du kanskje allerede har.

  • 10 minutter

Forsiden akkurat nå
Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken