Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 35 minutter

    Fiskesaus med paprika er deilig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.

  • 15 minutter

    Dressingen skal fremheve smakene i salatens ingredienser, ikke drepe dem. Her har du en dressing med urter som aldri slår feil.

  • 10 minutter

  • 10 minutter

  • 30 minutter

    En fargerik, søt og syrlig plommesaus smaker perfekt til en saftig reinsdyrbiff, svin- eller lammefilet og kalkun

  • 1 time 15 minutter

    Chutney laget med stikkelsbær bruker du som tilbehør til kjøtt eller fisk. Passer også veldig godt til ost og kjeks.

  • 10 minutter

    Står orientalsk på menyen må dressingen stå i stil. Denne oppskriften må du bruke.

  • 15 minutter

    Nydelige smakskombinasjoner for de som liker blåmuggost. Dressingen passer godt til all slags grillmat og spesielt godt til grillet lam.

  • 10 minutter

    Skal du ha en skikkelig dressing til hamburgeren? Da skal du satse på denne oppskriften. Garantert suksess.

  • 5 minutter

    Fruktjuice i dressinger gir spennende og eksotiske smaker. Denne oppskriften er både syrlig og litt "hot".

  • 10 minutter

    Har du barn som ikke synes salater er særlig spennende, så kan denne dressingen være med på å friste små ganer.

  • 5 minutter

    Salatdressing med valmuefrø er god til en frisk fruktsalat, over finhakket rødkål, avocado i skiver og grønne druer, eller en enkel grønn salat med grapefruktfileter.

  • 15 minutter

    En god salat fortjener det beste tilbehøret, og med den rette dressingen blir salaten som ny. Her er oppskriftene på Vinaigrette med honning og sjalottløk

  • 10 minutter

    Denne salatdressingen er ypperlig i grønne salater, salater med skalldyr eller rett og slett over tomater skåret i skiver.

  • placeholder
    40 minutter

  • 15 minutter

  • 10 minutter

    Guacamole lager du enkelt selv på 10 minutter med ingredienser som du kanskje allerede har.

  • 10 minutter

  • 45 minutter

    Denne retten kan du bruke til både kjøtt og fisk. Og egner sseg veldig godt til grillmat.

  • placeholder
    1 time

    En riktig deilig oppskrift får du her og navnet tilsier kommer den ikke til å brenne i munnen.

Forsiden akkurat nå
Frisk velkomstdrink som alle vil like
Ukens drink

Frisk velkomstdrink som alle vil like

Mai er tiden festlige lag, og denne forfriskende bowlen er den perfekte velkomst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på lekker kalveschnitzel i kveld
Dagens rett
Kalveschnitzel

By på lekker kalveschnitzel i kveld

Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken