Lag en enkel dressingen som passer til det legger på grillen, dip eller dressing til kokte eller rå grønnsaker.
Lag en enkel dressingen som passer til det legger på grillen, dip eller dressing til kokte eller rå grønnsaker.
Denne australske versjonen av den provençalske tianen tilberedes i en vid, lav, åpen, ildfast form. Paprika kalles for "capsicum" i Australia, og det er jo det latinske navnet for hele pepperfamilien, også chili.
Det er enklere en du tror å lage potetchips, og de smaker mye bedre enn de du får kjøpt i pose. Følg den enkle oppskriften.
Å lage sursøt saus er gjort på et øyeblikk. Du kan bruke den til asiatiske retter, men også til mange andre du vil sette litt fart på.
Hjemmelaget bearnaisesaus er noe alle kan klare. Følg denne enkle oppskriften.
Choronsaus er en béarnaisesaus som er tilsatt litt tomatpuré. Den smaker deilig til for eksempel en kalkunfilet i kombinasjon med skalldyr.
Rødbeter, også økologiske, er blitt veldig lette å finne i butikkenes grønnsakshyller. Og er perfekte å ty til nå på senvinteren.
Appelsinsaus passer utmerket til en rekke retter. Blant annet til svinefilet. Enkelt og raskt å lage. Her er oppskriften du trenger.
Coleslaw eller kålsalat er et must til grillmaten og passer til kraftige smaker som grillet kjøtt og barbequesaus.
Det tar deg bare litt ekstra tid å lage en gulrotstuing som smaker ekstra godt Oppskriften er veldig enkel.
Å lage majones gjør du på fem minutter. Alt du treng er en stavmikser.
Ertestuing er tradisjonelt tilbehør til mange klassikere, blant annet kjøttkaker i brun saus og lutefisk. Her en oppskrift med Ringerikserter
Denne friske og syrlige salaten er perfekt tilbehør til salt eller fett kjøtt.
Denne paprikagryte med poteter er det fart i. Hvor mye avgjør det selv. Paprikapulver finnes i mange styrker, men glem for all del den vanlige paprikaen fra krydderhylla i nærbutikken. Den har ikke nok trøkk.
Søtpotet er veldig anvendelig som tilbehør. Her skal du lage en pure og det gjør du unna på et blunk-