Er du lei av bearnaisen til biffen, Er dette et alternativ.
Server med røkt kjøttpølse, rotgrønnsaker, stekt flesk eller spekk og gjerne til fiskesuppe.
Passer ypperlig til fisk og lyst kjøtt, som en bestanddel i en marinade eller som krydder/smakstilsetning i sauser/pasta/gryteretter.
Hjemmelaget myntechutney er forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt.
Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.
Kålrotstappe passer til blant annet pinnekjøtt. Da kan du også koke med et par poteter i kålrotstappen. Da blir den mildere i smaken.
En riktig deilig oppskrift får du her og navnet tilsier kommer den ikke til å brenne i munnen.
Serveres til tacos, tortillas, fajitas o.l. eller bare som dip til nachos.
Lag en deilig marinade til grillspydet. Den gjør underverker med det ferdig grillede spydet nesten uansett hva du utstyrer det med.
Mangochutney stammer fra India, og er fast følge til mange indiske retter. Men den er også deilig tilbehør til spekemat eller grillet kylling eller svin.
Mandelpoteter er melne, koker raskt og har en nydelig gul farge som gjør de velegnet til potetmos. Tilsett timian. Det løfter saken.