Lekende lett og smakfull oppskrift på ertepuré.
Denne friske og syrlige salaten er perfekt tilbehør til salt eller fett kjøtt.
Du kommer langt med litt nøytral olje, litt sitron og et knippe blandede urter når du skal lage denne enkle urtemarinaden
I Spania heter hvitløksmajonesen altså alioli. Aioli er den franske utgaven.
Her får du oppskriften på en enkel sjysaus med pepper. Sausen er anvendelig til mange retter.
Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike tex-mex-retter.
Denne sausen er enkel å lage, men det går ikke utover smaken. Bruk den både til fisk og kjøtt.
Denne rødvinsmarinaden lager du på et øyeblikk. Så skal kjøttet kose seg i den et par timer.
En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.
Det er enkelt lage rødvinsaus. Følg oppskriften og du er mål i løpet av 15 minutter og kan servere den til dine utvalgte retter.
Skal du lage en enkel marinade til kyllingen så har du oppskriften her.
Dette er en veldig enkel oppskrift på maderiasaus. Men du verden så godt den smaker.
Her er en enkel oppskrift på Kimchi som er Koreas nasjonalrett. Den består for det meste av fermenterte grønnsaker. Her finner du hvordan lager den.
Perfekt til fredagstacoen, nachos eller rett og slett kjøttboller. Kjapt å lage.
Her får du oppskriften på hvordan du lager en enkel hollandaisesaus med estragon.
På 10 minutter lager du en enkel aioli som smaker veldig godt. Prøv denne oppskriften. Garantert vellykket.
Tzatziki, som mange forbinder med tyrkisk og gresk mat, er også blitt veldig populær her hjemme. Sausen smaker herlig og passer utmerket til både grillet kjøtt og fisk.