Denne sausen er enkel å lage og smaker veldig godt til biff blant annet. Du kan også prøve den til fisk med stort hell.
Lag den den populære sausen. Passer veldig godt til grønnsaker, egg og fisk.
Denne britiske klassikeren er en fin måte å bruke opp hjemmelaget rispgele, og passer til både kalde eller varme kjøttretter.
Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.
Dette er en deilig salat du kan nyte som den er, eller ha som tilbehør til kjøttretter eller fisk. Her er oppskriften
Denne salaten metter godt og kan gjerne serveres som egen middagsrett hvis du legger til litt skinke eller det du har i kjøleskapet.
Coleslaw eller kålsalat er et must til grillmaten og passer til kraftige smaker som grillet kjøtt og barbequesaus.
Det er veldig enkelt og raskt å lage chutney. Prøv denne oppskriften som er av det sterke slaget med fiken og tomat
Choronsaus er en béarnaisesaus som er tilsatt litt tomatpuré. Den smaker deilig til for eksempel en kalkunfilet i kombinasjon med skalldyr.
Dette er en saus som biter, selvfølgelig når det er både paprika, chili og hvitløk i den.
Denne australske versjonen av den provençalske tianen tilberedes i en vid, lav, åpen, ildfast form. Paprika kalles for "capsicum" i Australia, og det er jo det latinske navnet for hele pepperfamilien, også chili.
Denne retten er søt, men det er ikke en dessert. Amerikanerne serverer den som tilbehør til kalkunen. Prøv du også.
Saltkokte Canaripoteter med rød og grønn mojosaus er perfekt på tapasbordet.
Mange liker cajunsaus. Den lager du selv på 10 minutter hvis du følger denne oppskriften.
St Anna er navnet på en type aspargesbønne, men denne klassiske kombinasjonen av bønner og tomatsaus kan lages med alle typer grønne bønner.