Det er enklere en du tror å lage potetchips, og de smaker mye bedre enn de du får kjøpt i pose. Følg den enkle oppskriften.
Det er enklere en du tror å lage potetchips, og de smaker mye bedre enn de du får kjøpt i pose. Følg den enkle oppskriften.
Å lage majones gjør du på fem minutter. Alt du treng er en stavmikser.
Habanero er en veldig sterk chili, men også den som har den mest fruktige og beste smaken.
Guacamole lages av moset avokado, smakt til med saft av lime, løk, chili og hvitløk. Super å bruke som dipp til grønnsakstavene.
Buffalo sauce trengs for å lage perfekte buffalo wings enten du bruker kyllingvinger eller blomkål
Ingen ting er som hjemmelaget brun saus. Sausen passer til mange retter og denne oppskriften er meget anvendelig til det meste. Enkel å lage er den også.
Slik lager du din egen barbequesaus som garantert smaker bedre enn den du får kjøpt ferdig.
Pesto er en klassisk italiensk saus som oftest serveres kald sammen med nykokt pasta.. Brukes også som smaksforsterker i ulike typer matretter.
Guacamole lager du enkelt selv på 10 minutter med ingredienser som du kanskje allerede har.
Det er enkelt å lage egne sylteagurker. Det tar litt tid etter at du har hatt de på glass før du kan nyte de. Men ingen ting er så godt som hjemmelaget.
Du kan glemme å skrelle potetene. De skal stekes i ovnen som de er. Ikke glem timian og hvitløk.
Disse potetene skal du ikke skrelle før du legger de i formen. Før de skal i ovnene skal de få følge av godsaker.
Harissa er en type chili- og krydderpasta med røkt paprika som er både søt, sterk og full av smak.
Grønnkål er er fantastisk råvare og kan brukes til så mye, særlig pesto. Server gjerne på litt godt brød ved siden av pastaretten
Hva er kjøttkaker uten grønn ertestuing? Her får du oppskriften på stuingen som gjør susen.