Her er oppskriften på en bbq-sauce med masse smak. Lag en dobbel porsjon når du først er i gang. Sett den i kjøleskapet så holder den seg hele sommeren.
Her er oppskriften på en bbq-sauce med masse smak. Lag en dobbel porsjon når du først er i gang. Sett den i kjøleskapet så holder den seg hele sommeren.
Dette er sikkert den eneste oppskriften du trenger for å lage denne populære sausen. Du lager den på maks 15 minutter.
Sausen er deilig til kraftige kjøttretter. Blir det litt til overs (tvilsomt) er den kjempegod som dressing.
Denne salatdressingen er ypperlig i grønne salater, salater med skalldyr eller rett og slett over tomater skåret i skiver.
Aspargesbønner skal være lettkokte før du surrer de i bacon og freser de i panne. Det er enkelt likevel spennende og elegant tilbehør til alle typer kjøtt.
Asparges trenger svært lite varmebehandling, men tåler likevel å bakes i ovnen. Selv som i dette tilfellet med pancetta (eller svært tynne skiver av bacon), uten å miste spensten og samtidig med at pancettaen blir sprø.
Appelsinsaus passer utmerket til en rekke retter. Blant annet til svinefilet. Enkelt og raskt å lage. Her er oppskriften du trenger.
En maimiale du kan bruke på borødskive såvel som tiilbehør til en krfatig kjøttrett.
Dette er en variant av den sursøte sausen. Her møtes det syrlige fra appelsinen mot det søte fra honningen. Passer ypperlig til den karakteristiske smaken hos lam.
Denne grillsausen er full av smak og den lager du enkelt selv lage selv. Sausen holder seg godt i kjøleskapet og passer veldig godt til både marinade og grillsaus.
Aligot kombinerer potet og ost som sammen skaper magi. Smaker godt alene med brød, til pølser eller andre kjøttretter.
Ají er enkel å lage og det er få faste normer. “Alle” i land som Colombia og Ecuador har sin egen oppskrift.
Ajvar er en paprikadipp eller -saus som du kan bruke i mange forskjellige sammenhenger.
Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.