Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 2 timer

    Lag en deilig marinade med sennep og rosmarin. Vi kan love deg at den passer godt til alle typer kjøtt, og setter en smak som du vil sette stor pris på.

  • 10 minutter

    Denne rødvinsmarinaden lager du på et øyeblikk. Så skal kjøttet kose seg i den et par timer.

  • 2 timer

    Har du lyst på en marinade som virkelig setter fart på smaksløkene, skal du bruke denne der både ingefær og chilli setter fart på kjøttet.

  • 1 time

    Er du på jakt etter en marinade som passer meget godt til lyst kjøtt som kylling, kalkun og svin? Da er dette oppskriften skal bruke.

  • 20 minutter

    Denne oppskriften på en urtemarinade kan du bruke til både kylling, svin og kalv. Alle urtene bidra til at kjøttet for en herlig smak du kan glede deg til.

  • 2 timer

    Det er mange varianter av rødvinsmarinader. I denne oppskriften bruker du laurbærblad, timian og hvitløk. Og husk det er viktig med olje.

  • 5 minutter

    En maimiale du kan bruke på borødskive såvel som tiilbehør til en krfatig kjøttrett.

  • 5 minutter

    Denne krydderblandingen passer perfekt til grillet lam eller spareribs.

  • 5 minutter

    Slik lager du krydderet som passer perfekt til spareribs.

  • 15 minutter

    Slik lager du en marinade med hvitløk til grillmaten

  • 15 minutter

    Her er oppskriften på hvordan du lager pepperrothollandaise. Smaker fortreffelig til mange retter.

  • 30 minutter

    Slik lager du hjemmelaget tomatsaus. Sausen er super på pizza, til pasta, og tilsetter du 3-4 dl vann og 1 hønsebuljongterning blir en deilig tomatsuppe.

  • 30 minutter

    Blomkål med ostesaus og bacon er det som skal til for at alle rundt middagsbordet fryder seg. Her er den enkle oppskriften som tar deg 30 minutter å få på bordet.

  • 10 minutter

    Er du glad i geitost, er dette grønnsaksdippen for deg. Myk geitost i kombinasjon med pesto og søt chillisaus gir en ny smaksopplevelse.

  • 40 minutter

    Røsti er perfekt tilbehør til de fleste kjøttretter, men kan også serveres som en rett alene gjerne med litt salat og spekeskinke.

  • 15 minutter

    Aspargesbønner skal være lettkokte før du surrer de i bacon og freser de i panne. Det er enkelt likevel spennende og elegant tilbehør til alle typer kjøtt.

  • 15 minutter

    Disse bakte tomatene passer perfekt sammen med lammekjøtt eller stekt fisk. Men kan også brukes på et koldtbord eller som en lett kveldsrett.

  • 45 minutter

    Dette er favorittilbehør til alt fra biff, pølser, stekt fisk til spekemat. Topp til koldtbordet.

  • 40 minutter

    Denne sausen er enkel å lage, men det går ikke utover smaken. Bruk den både til fisk og kjøtt.

  • 50 minutter

    Bakte rotgrønnsaker smaker herlig. I denne oppskriften er det gulrot, sellerirot, kålrot og rødbete som får et dryss kanel før de bakes i ovnen.

  • 40 minutter

    Denne rette er enkel å lage og passer utmerket sammen med stekt kylling.

Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken