Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 10 minutter

    Denne rødvinsmarinaden lager du på et øyeblikk. Så skal kjøttet kose seg i den et par timer.

  • 2 timer

    Har du lyst på en marinade som virkelig setter fart på smaksløkene, skal du bruke denne der både ingefær og chilli setter fart på kjøttet.

  • 1 time

    Er du på jakt etter en marinade som passer meget godt til lyst kjøtt som kylling, kalkun og svin? Da er dette oppskriften skal bruke.

  • 20 minutter

    Denne oppskriften på en urtemarinade kan du bruke til både kylling, svin og kalv. Alle urtene bidra til at kjøttet for en herlig smak du kan glede deg til.

  • 2 timer

    Det er mange varianter av rødvinsmarinader. I denne oppskriften bruker du laurbærblad, timian og hvitløk. Og husk det er viktig med olje.

  • 5 minutter

    En maimiale du kan bruke på borødskive såvel som tiilbehør til en krfatig kjøttrett.

  • 5 minutter

    Denne krydderblandingen passer perfekt til grillet lam eller spareribs.

  • 5 minutter

    Slik lager du krydderet som passer perfekt til spareribs.

  • 15 minutter

    Slik lager du en marinade med hvitløk til grillmaten

  • 15 minutter

    Her er oppskriften på hvordan du lager pepperrothollandaise. Smaker fortreffelig til mange retter.

  • 30 minutter

    Slik lager du hjemmelaget tomatsaus. Sausen er super på pizza, til pasta, og tilsetter du 3-4 dl vann og 1 hønsebuljongterning blir en deilig tomatsuppe.

  • 30 minutter

    Blomkål med ostesaus og bacon er det som skal til for at alle rundt middagsbordet fryder seg. Her er den enkle oppskriften som tar deg 30 minutter å få på bordet.

  • 10 minutter

    Er du glad i geitost, er dette grønnsaksdippen for deg. Myk geitost i kombinasjon med pesto og søt chillisaus gir en ny smaksopplevelse.

  • 40 minutter

    Røsti er perfekt tilbehør til de fleste kjøttretter, men kan også serveres som en rett alene gjerne med litt salat og spekeskinke.

  • 15 minutter

    Aspargesbønner skal være lettkokte før du surrer de i bacon og freser de i panne. Det er enkelt likevel spennende og elegant tilbehør til alle typer kjøtt.

  • 15 minutter

    Disse bakte tomatene passer perfekt sammen med lammekjøtt eller stekt fisk. Men kan også brukes på et koldtbord eller som en lett kveldsrett.

  • 45 minutter

    Dette er favorittilbehør til alt fra biff, pølser, stekt fisk til spekemat. Topp til koldtbordet.

  • 40 minutter

    Denne sausen er enkel å lage, men det går ikke utover smaken. Bruk den både til fisk og kjøtt.

  • 50 minutter

    Bakte rotgrønnsaker smaker herlig. I denne oppskriften er det gulrot, sellerirot, kålrot og rødbete som får et dryss kanel før de bakes i ovnen.

  • 40 minutter

    Denne rette er enkel å lage og passer utmerket sammen med stekt kylling.

  • 50 minutter

    Ovnsbakte poteter passer perfekt til grillet eller stekt kjøtt eller fisk. Veldig enkelt å lage hvis du følger vår oppskrift.

Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken