Du visste kanskje ikke at linser er en formidabel proteinkilde og like smaksrike som kjøtt. I disse veganske bollene legger vi til hampfrø, quinoa og chiafrø.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Du visste kanskje ikke at linser er en formidabel proteinkilde og like smaksrike som kjøtt. I disse veganske bollene legger vi til hampfrø, quinoa og chiafrø.
Portobellosopp er kjøttfull og kraftig på smak, og kan gjerne fylles med diverse fyll. Her har vi laget en fristende hamburger av den.
Denne karrien kan du også bruke som tilbehør til kjøtt eller fisk. Det er imidlertid en vegetarrett.
Retten som også kalles bagna cauda betyr rett og slett varmt bad og skal serveres varm med rå grønnsaker.
Sterk paprika er et annet kjennetegn på en gulasj. I denne oppskriften er det brukt tabasco og chili. Foretrekker du en mildere smak, er paprikabasert en god løsning
Lag en deilig rett med sopp. Den skal etter å ha fått følge av flere godsaker en kort tur i ovnen.
Den spanske nasjonalretten Gazpacho med opphav i Andalucia skal serveres kald. Her passer det ekstra godt med vannmelon i.
En deilig vegetarrett som får smaksløkene til å vibrere. Enkel å lage er den også.
Dette er en rett som du raskt lager i en wokpanne. Du vil helt sikkert lage den flere ganger etter å ha smakt resultatet.
Denne veganske burgeren med revet squash og kikerter er smakt til med blant annet nellik og ingefær og masse annet godt. Her er oppskriften.
Denne varme salaten kan nytes alene eller til kokt fisk.
Både hvite og grønne asparges smaker godt på forsommeren. Denne retten kan du servere både som forrett og hovedrett.
Denne 80-talls klassikeren er supertrendy, og den perfekte måten og nyte sommerens grønne gaver.
Selv en så enkel rett som denne gir mersmak. Server den som forrett, tilbehør eller smårett med brød til.
Denne squashgrateng er rask å lage og veldig smaksrik. Du kan også lage den som en vegetarrett.
En lasagne breddfull med deilige grønnsaker, er dagens middagstips med suksessgaranti til deg. Den herlige smaken toppes med bruk av safran.