Her får du en oppskrift der du skal ta wokpanna i bruk. I den skal du ha deilige grønnsaker og veldig raskt servere den.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Her får du en oppskrift der du skal ta wokpanna i bruk. I den skal du ha deilige grønnsaker og veldig raskt servere den.
Dette er slik du skal servere smørdampe kål og servere med sprøstekt baconbiter og sjampinjongskiver.
Tomater kan grilles hele eller i båter/skiver. Større tomater gir bedre grillresultat, og bifftomatene egner seg naturlig nok best.
En veldig rask og velsmakende pastarett som ikke trenger kjøtt for å tilfredsstille smaksløkene.
Denne retten er woket eller stekt i panne. Masse deilige smaker som forsterkes med krydderet. perfekt alene eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.
En deilig varm salat der linsene får følge av mange tilsvarende smaksfulle grønnsaker. En vegetarrett du må prøve.
Avokadotoast har lenge vært brunsjfavoritt verden over. Her har du oppskrift som du helt sikkert blir avhengig av.
Strimler av grønnsaker som freses raskt i panne er kjempegodt i stedet for spagetti. Strimlene er også supre sammen med tomatsaus.
Så enkelt lager du ovnsbakt asparges i en ildfast form. Dryss over hvitløk, basilikum, salt og pepper. På 15 minutter kan du servere som forrett eller hovedrett.
Råkost er kjapt å lage. Du kan lage den av bare gulrøtter eller blande inn revne rødbeter.
En deilig salat som du lager på maks 15 minutter
Fennikel er en delikatesse på grillen. Den smaker ekstra godt sammen med fetaost, kjørvel og noen fileter av appelsin. Passer veldig godt som tilbehør til lam eller fisk.
Søtpotet er for mange en ukjent grønnsak. Den er ypperlig å grille, og sammen med asparges blir det et deilig måltid på bare 15 minutter.
Lag en deilig forrett med asparges og egg som både smaker godt og er enkel å lage. Du vil smile like mye som eggene.
Hummus kan du kjøpe, men du kan med letthet lage den selv. Her er den enkle oppskriften.
Oppskriften på deilig sopp og babyleaves. Det perfekte tilbehør til fisk og lyst kjøtt, eller som tapasrett.
Dette er en spennende måte å bruke lefse på. Att på til en vegetarrett med hummus og bakt paprika. Du blir garantert mett.
Enklere enn dette kan det ikke bli å lage sin egen veganske parmesan.