Lag et fat med masse deilige grønnsaker.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Her får du en oppskrift der du skal ta wokpanna i bruk. I den skal du ha deilige grønnsaker og veldig raskt servere den.
Dette er slik du skal servere smørdampe kål og servere med sprøstekt baconbiter og sjampinjongskiver.
Så enkelt lager du ovnsbakt asparges i en ildfast form. Dryss over hvitløk, basilikum, salt og pepper. På 15 minutter kan du servere som forrett eller hovedrett.
Gi tørt brød en ny sjanse ved å trylle frem et vegetarisk alternativ til kjøttkaker. Suppler med ingredienser du har liggende: tenk ost, urter, krydder, oliven eller kapers.
Denne grønnsaksretten er klart indiskinspirert. Blomkål smaker fortreffelig sammen med ingefær og andre krydder. Og ikke minst det er en vegetarrett.
Denne salaten er både mettende, fargerik og godt krydret, men ikke for sterk. Akkurat passe faktisk.
Det er utrolig hvor mye smak du kan få ut av en kål når du steker eller griller den.
Har du lyst til å lage en omelett slik de gjør det i Japan har du oppskriften her.
Selvfølgelig kan du lage en omelett som for deg som sverger for den vegetare variamten.
Dette er den perfekte restemat hvor du ønsket at du hadde mer rester, for ost, potet og løk smaker fortreffelig.
Røsti er luksuriøse rivekaker - altså revne poteter og andre rotgrønnsaker som sprøstekes i panne og kan spises alene eller som tilbehør.
Brokkoli og blomkål i skjønn forening med deilig eggesmør.
Svært få ting er så innbydende og deilig som kremet polenta. Med skogens sopp og taleggio blir dette et av høstens mest etterlengtede måltider. At middagen er unnågjort på et blunk er heller ikke å forakte.
Denne thai-inpirerte potetgryten har alt du ønsker av en thai-rett og er sågar vegansk.
Nykokt asparges smaker himmelsk, men må ikke serveres med hollandaisesaus. Prøv denne oppskriften. Husk kalde, ferske egg når du skal posjere.
En deilig vegetarrett som får smaksløkene til å vibrere. Enkel å lage er den også.
Du visste kanskje ikke at linser er en formidabel proteinkilde og like smaksrike som kjøtt. I disse veganske bollene legger vi til hampfrø, quinoa og chiafrø.