Fennikel er en delikatesse på grillen. Den smaker ekstra godt sammen med fetaost, kjørvel og noen fileter av appelsin. Passer veldig godt som tilbehør til lam eller fisk.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Fennikel er en delikatesse på grillen. Den smaker ekstra godt sammen med fetaost, kjørvel og noen fileter av appelsin. Passer veldig godt som tilbehør til lam eller fisk.
Søtpotet er for mange en ukjent grønnsak. Den er ypperlig å grille, og sammen med asparges blir det et deilig måltid på bare 15 minutter.
Lag en deilig forrett med asparges og egg som både smaker godt og er enkel å lage. Du vil smile like mye som eggene.
Hummus kan du kjøpe, men du kan med letthet lage den selv. Her er den enkle oppskriften.
En lasagne breddfull med deilige grønnsaker, er dagens middagstips med suksessgaranti til deg. Den herlige smaken toppes med bruk av safran.
Dette er en vegetarrett med brokkoli som virkelig har mye smak. Du lager den på maks 20 minutter.
Når grønnsaker (også rester) ostegratineres, går de i en egen mage. Lag derfor ekstra stor porsjon.
Klassisk indisk vegetarrett med poteter, erter og blomkål. Her er den enkle oppskriften.Og du kan servere på 20 minutter.
Taco er manges favoritt. Bytt ut kjøttet med linser. Dermed har du en vegetarrett. Du blir helt sikkert mett.
Fredags-tacoen får her et vegetarisk alternativ. Vi lover at det ikke blir siste gangen du velger kjøttfri taco.
Har du forsøkt å legg blomkålen på grillen? Hvis ikke er det noe du absolutt må prøve. Den smaker fortreffelig. Hvis du serverer den med ertepuré får du et deilig måltid.
Denne suppa har sitt opphav i Bulgaria. Både agurk og yoghurt føles kjølende i varmen. Med litt valnøtter og hvitløk samt urter blir det også noe å tygge på og ikke minst ekstra smak.
Når disse grønnsakene har besøkt grillen, og får følge av det deilige tilbehøret, blir det fest.
Indisk kjøkken er genialt når det kommer til å få mye smak ut av få ingredienser. Særlig er deres vegetarretter berømte som denne Chana masala.
Falafel er langt mer smaksrik enn de aller fleste kjøttboller. Når også tilbehøret har mye av alt, må det bli godt.
I Midtøsten er falafel regnet som hurtigmat. Hovedingrediensen er kikerter. I denne oppskriften er det masse deilige forskjellige krydder som virkelig får fart på smaksløkene.
Ved å småkoke kålen lett før den stekes, får du fram den gode sødmen i nykålen.
Disse deilige tomatene fungerer ypperlig til tapas, koldtbord eller som nydelig tilbehør til både fisk, fugl og kjøtt.
Ratatouille er klassisk og fargerikt tilbehør med inspirasjon fra Provence i Frankrike. Enkelt, godt og raskt tilbehør som passer til det meste.
Ertekrem er et lekkert og vegetarisk pålegg, men kan også brukes som kald saus til fisk eller kjøtt.