Dette er en rett som du raskt lager i en wokpanne. Du vil helt sikkert lage den flere ganger etter å ha smakt resultatet.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Dette er en rett som du raskt lager i en wokpanne. Du vil helt sikkert lage den flere ganger etter å ha smakt resultatet.
Denne veganske burgeren med revet squash og kikerter er smakt til med blant annet nellik og ingefær og masse annet godt. Her er oppskriften.
Denne varme salaten kan nytes alene eller til kokt fisk.
Både hvite og grønne asparges smaker godt på forsommeren. Denne retten kan du servere både som forrett og hovedrett.
Denne 80-talls klassikeren er supertrendy, og den perfekte måten og nyte sommerens grønne gaver.
Selv en så enkel rett som denne gir mersmak. Server den som forrett, tilbehør eller smårett med brød til.
Denne squashgrateng er rask å lage og veldig smaksrik. Du kan også lage den som en vegetarrett.
En lasagne breddfull med deilige grønnsaker, er dagens middagstips med suksessgaranti til deg. Den herlige smaken toppes med bruk av safran.
Dette er en vegetarrett med brokkoli som virkelig har mye smak. Du lager den på maks 20 minutter.
Når grønnsaker (også rester) ostegratineres, går de i en egen mage. Lag derfor ekstra stor porsjon.
Server de varme grillede maiskolbene med kryddersmør, spansk spekemat som serranoskinke og chorizopølse, eller norsk spekeskinke. Det blir en fulltreffer.
Klassisk indisk vegetarrett med poteter, erter og blomkål. Her er den enkle oppskriften.Og du kan servere på 20 minutter.
Taco er manges favoritt. Bytt ut kjøttet med linser. Dermed har du en vegetarrett. Du blir helt sikkert mett.
Fredags-tacoen får her et vegetarisk alternativ. Vi lover at det ikke blir siste gangen du velger kjøttfri taco.
Har du forsøkt å legg blomkålen på grillen? Hvis ikke er det noe du absolutt må prøve. Den smaker fortreffelig. Hvis du serverer den med ertepuré får du et deilig måltid.
Denne suppa har sitt opphav i Bulgaria. Både agurk og yoghurt føles kjølende i varmen. Med litt valnøtter og hvitløk samt urter blir det også noe å tygge på og ikke minst ekstra smak.
Når disse grønnsakene har besøkt grillen, og får følge av det deilige tilbehøret, blir det fest.
Indisk kjøkken er genialt når det kommer til å få mye smak ut av få ingredienser. Særlig er deres vegetarretter berømte som denne Chana masala.
Falafel er langt mer smaksrik enn de aller fleste kjøttboller. Når også tilbehøret har mye av alt, må det bli godt.
I Midtøsten er falafel regnet som hurtigmat. Hovedingrediensen er kikerter. I denne oppskriften er det masse deilige forskjellige krydder som virkelig får fart på smaksløkene.
Ved å småkoke kålen lett før den stekes, får du fram den gode sødmen i nykålen.