Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne oppskriften gjør stas på tomater og inkluderer øl som fremhever tomatenes herlige smaker. Terten gjør seg utmerket som hovedrett, tilbehør, eller på koldtbordet.
En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.
Det er utrolig hvor mye smak du kan få ut av en kål når du steker eller griller den.
Råkost er kjapt å lage. Du kan lage den av bare gulrøtter eller blande inn revne rødbeter.
Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.
Portobellosopp er kjøttfull og kraftig på smak, og kan gjerne fylles med diverse fyll. Her har vi laget en fristende hamburger av den.
Retten som også kalles bagna cauda betyr rett og slett varmt bad og skal serveres varm med rå grønnsaker.
Denne paien kan serveres lun eller kald sammen med en enkel salat.
Så enkelt lager du ovnsbakt asparges i en ildfast form. Dryss over hvitløk, basilikum, salt og pepper. På 15 minutter kan du servere som forrett eller hovedrett.
Grønnsaksburger er et sunt alternativ til de burgerne du normalt får kjøpt. Godt smaker de også. Du kan servere i løpet av en halv time-
Fløtegratinering er nordmenns favoritt. Det behøver ikke alltid være poteter. Med stilk- eller stangselleri får du en ny opplevelse av fløtegratinering.