Disse individuelle butterdeigpakkene er fylt med asparges og blåmuggost. Herlige små terter som smaker godt såvel til fest som til matpakke.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Disse individuelle butterdeigpakkene er fylt med asparges og blåmuggost. Herlige små terter som smaker godt såvel til fest som til matpakke.
Enklere enn dette kan det ikke bli å lage sin egen veganske parmesan.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
Dette er en avansert rett, men du kan velge å lage deler av retten, for eksempel dampe asparges og servere med urter og saus. Men for den som vil prøve så finnes hele oppskriften her.
Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.
Portobellosopp er kjøttfull og kraftig på smak, og kan gjerne fylles med diverse fyll. Her har vi laget en fristende hamburger av den.
Retten som også kalles bagna cauda betyr rett og slett varmt bad og skal serveres varm med rå grønnsaker.
Lag en deilig rett med sopp. Den skal etter å ha fått følge av flere godsaker en kort tur i ovnen.
Denne retten kommer fra Maharashtra på Indias vestkyst, nord for Goa. Den er vanlig på landet, sammen med roti. Ofte bruker man ferske auberginer rett fra planten og tilbereder maten mens gjestene venter.
Ratatouille er klassisk og fargerikt tilbehør med inspirasjon fra Provence i Frankrike. Enkelt, godt og raskt tilbehør som passer til det meste.
Risotto kan du lage i mange varianter. Prøv denne smakfulle risottoen med grønnsaker, chili og hvitløk.
Det å lage hjemmelaget ravioli er enklere enn du kanskje tror. Denne supre oppskriften er signert en Adriana Salsis som kan sin pasta.
Denne lasagnen er ikke som andre lasagner. Og det på flere måter. Oppskriften er både rask og enkel. Helt uten kjøtt og med aubergine og spinat.