En lettlaget og smakfull kombinasjon av blansjert hjertesalat og den populære Green Goddess-dressing en. Bakte beter gir sødmefylt kontrast.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En lettlaget og smakfull kombinasjon av blansjert hjertesalat og den populære Green Goddess-dressing en. Bakte beter gir sødmefylt kontrast.
Råkost er kjapt å lage. Du kan lage den av bare gulrøtter eller blande inn revne rødbeter.
Den spanske nasjonalretten Gazpacho med opphav i Andalucia skal serveres kald. Her passer det ekstra godt med vannmelon i.
Nå er det tid for en deilig wok med sukkererter, nykål, vårløk, paprika og fersken. Dressingen løfter det hele med en frisk sursøt smak som passer veldig godt til grønnsakene.
Rødbetene fortjener å spille hovedrollen på tallerkenen. Den eneste ulempen med rødbeter er at du blir rød på fingrene. Men det løser du lett ved å bruke hansker når du skreller og skjærer i skiver.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
En deilig salat som du lager på maks 15 minutter
En deilig vegetarrett som får smaksløkene til å vibrere. Enkel å lage er den også.
dag gir vi deg en oppskrift med en internasjonal vri og masse smak.
Dette er en rett som du raskt lager i en wokpanne. Du vil helt sikkert lage den flere ganger etter å ha smakt resultatet.
En skikkelig smaksrik vegetarrett der gressløk, hvitløk og hveteris sammen med andre deilige ingredienser blir til deilige ruletter.
Her har tacomiddagen fått helt nytt innhold med grønnsaken bimi som er en mellomting mellom kinakål og brokkoli. En deilig vegetar-rett.
Det er utrolig mye du kan lage med en pakke linser, enten du velger de hurtigere, ferdigkokte eller setter av 20 minutter til kokingen. Med fetaost blir det en riktig så smaksrik rett.
Den pakistanske regionen Sindh er kjent for sin matkultur, denne spinat - og linsegryten er dessuten vegansk.
Denne indiske klassikeren kan også lages med hermetiske kikerter.
Auberginesaus heter baba ganoush i Midtøsten hvor den er en selvfølge på matbordet. Den fyldige sausen gir denne vegetarretten ekstra mye smak.
Vada Pav kalles også Bombay burger og er smaksrik indisk gatemat. Her serveres frityrstekte potetkaker i mykt brød sammen med tre forskjellige og smaksintense chutneys.
Denne indiske retten heter Mathura Ki Kaddu Ki Sabzi og i India er det en annen type såkalt rødt gresskar som brukes. Garantert ganske hot og helt uten kjøtt.
Gresskar er mer en bare pynt! Denne fyldige salaten kombinerer gresskar, linser og harissa i en deilig smak av høst.
Denne oppskriften på mac & cheese inneholder øl og både varmer sjelen og metter magen. Prøv den om du vil imponere vennene dine, og husk å servere øl ved siden av.
Inspirasjonen til denne oppskriften er hentet fra retten med samme navn i kokeboken Betlehem, Palestinas kjøkken, av Fadi Kattan.