Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne oppskriften gir en vegetarisk burger som smaker mer enn alle andre med kjøtt. Prøv selv.
Nykokt asparges smaker himmelsk, men må ikke serveres med hollandaisesaus. Prøv denne oppskriften. Husk kalde, ferske egg når du skal posjere.
Disse individuelle butterdeigpakkene er fylt med asparges og blåmuggost. Herlige små terter som smaker godt såvel til fest som til matpakke.
Enklere enn dette kan det ikke bli å lage sin egen veganske parmesan.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
Dette er en avansert rett, men du kan velge å lage deler av retten, for eksempel dampe asparges og servere med urter og saus. Men for den som vil prøve så finnes hele oppskriften her.
Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.
Portobellosopp er kjøttfull og kraftig på smak, og kan gjerne fylles med diverse fyll. Her har vi laget en fristende hamburger av den.
Retten som også kalles bagna cauda betyr rett og slett varmt bad og skal serveres varm med rå grønnsaker.
Lag en deilig rett med sopp. Den skal etter å ha fått følge av flere godsaker en kort tur i ovnen.
Dette er en veldig enkel og kjempegod omelett med grønnkål, kokte poteter og løk. Du serverer selvfølgelig brød til denne vegetarretten.
Baba Ganoush er en nydelig libanesisk auberginedip.