Vegetar

oppskrifter.webp

Er du vegetarianer eller har lyst på en kjøttfri rett finner du over 180 oppskrifter her.


Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 20 minutter

    Både hvite og grønne asparges smaker godt på forsommeren. Denne retten kan du servere både som forrett og hovedrett.

  • 20 minutter

    Denne 80-talls klassikeren er supertrendy, og den perfekte måten og nyte sommerens grønne gaver.

  • 45 minutter

    Dette er garantert en rett som får bein å gå på. Den kan være en del av et koldtbord, serveres med spekemat eller kjøttrester, men duger også som en liten godbit når det måtte passe.

  • 40 minutter

    Fylt paprika smaker veldig godt. Du kan bruke dem som middagsrett og til både kjøtt og fisk. Passer også som en snacks.

  • 1 time

    Fylt paprika er en populær meksikansk rett. Her skal du gjøre som meksikanerne, fylle dem med bønner.

  • 1 time

    Lag en meksikansk gryterett med bønner og helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.

  • 20 minutter

    Denne squashgrateng er rask å lage og veldig smaksrik. Du kan også lage den som en vegetarrett.

  • 1 time

    Lag en litt annerledes pai med kålrot og snøfrisk. Smaker herlig. Her er oppskriften.

  • placeholder
    15 minutter

    Slik lager du enkelt marinerte artiskokkhjerter

  • 30 minutter

    Ingen kan trylle med poteter og egg som spanjolene. Denne er avhengighetsskapende.

  • 40 minutter

    Gresskargryte med grove pølser, renskåret svine- eller kalvekjøtt skåret i terninger og masse annet godt gir deg en gryterett du kommer til å lage igjen.

  • 10 minutter

    Soppstuing er enkelt å lage og smaker så godt. Perfekt som tilbehør til kjøtt eller fisk, men smaker også godt med en skive brød til

  • 45 minutter

    Bakt aubergine er både myk og saftig , og får en alldeles nydelig smak når den er marinert i harrisa. Her er den servert med en lekker lun linsesalat, friske urter og fyldig tyrkisk yogurt.

  • 1 time

    En deilig varm suffle med grønnsaker er der du skal servere.

  • 40 minutter

    Kan du lage karbonader uten kjøtt? Det kan du helt klart med vår oppskrift på à la Lindstrøm som er en vri på rösti.

  • 1 time 15 minutter

    Denne vegetarlasagnen i regnbuens farger krever litt arbeid, men er verdt hvert eneste sekund.

  • 30 minutter

    I dag serveres lasagne uten de tradisjonelle lasagneplatene. En ren vegetarrett med andre ord. Med den gode smaken i behold.

  • 30 minutter

    Her spiller brokkoli hovedrolle. Hva er vel ikke mer populært for små og store enn burgere.

  • 30 minutter

    Denne vegetarretten er virkelig hot. Du skal nemlig bruke store chilipepper sammen med fetaosten og annet godt tilbehør.

  • 40 minutter

    I denne retten er det tre råvarer som gjør jobben, nypoteter, mild løk og en lekker rødkittost. Topp som kveldskos eller vegetarmiddag.

  • 30 minutter

    Denne oppskriften har vi fått fra Publiko i Oslo hvor den er en av flere vegetaralternativer på deres meny bestående av småretter.

Forsiden akkurat nå
Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar turen til Veneto, Romagna, Slovenia, Østerrike og København.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Endelig noe godt du kan bruke tyttebærene til
Ukens kake

Endelig noe godt du kan bruke tyttebærene til

Mange lar det bli med tilbehør til kjøttkakene, men friske tyttebær smaker fantastisk sammen med den fete mascarponekremen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet
+
Tester

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet

Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.

Les hele saken