Dagens rett

Ciderbraiserte koteletter

Maken til saftige og velsmakende koteletter skal du jaggu lete lenge etter. Prøv bare oppskriften selv.

Det er få ting som blir så tørt å spise som overstekte svinekoteletter, men med denne oppskriften lager du de saftigste kotelettene du kan tenke deg.
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Ciderbraiserte koteletter med rotfrukter

Fremgangsmåte

Vask og rens grønnsakene, skjær kålrot, persillerot, selleri, gulrot og kinakål i 1 cm brede strimler. Purre skjæres i tynne skiver.

Brun kotelettene raskt i varm panne, ta dem ut av pannen og legg dem til side.

Tilsett alle grønnsakene i pannen, legg kotelettene oppå, strø på salt og pepper og hell over eplecideren. Legg på lokk og la det brassere (trekke) ca 10 minutter.

Server kotelettene med rotfruktene og ciderbuljongen, pynt med friske urtekrydder. Passer bra med ris eller kokte poteter.

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen