DAGENS RETT: Bluecheeseburger med coleslaw-tomatsalsa

Dagens rett Bluecheeseburger med coleslaw-tomatsalsa

Blåmuggost på burgeren er manges favoritt. Finn ut hvorfor

Saftig burgerkjøtt og smakskraftig ost er som hånd i hanske. Og nesten vanedannende godt. Prøv denne enkle oppskriften.

Hvilken blåmuggost du velger avhenger av hvor avansert din smak er. For denne ostetypen finnes i hele smaksskalaen fra mild og kremete til skikkelige kraftkarer - bokstavelig talt. 

Er du usikker på kombinasjonen, velg en mildere kremet type, for eksempel gorgonzola. Den smelter også lettere, hvis det er et poeng. 

Se så mye annet godt du kan bruke blåmuggost til

Du kan selvsagt bake dine egne hamburgerbrød

Her finner du over 50 oppskrifter på burgere

Bestill dagens rett som e-post 

Bluecheeseburger med coleslaw-tomatsalsa

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

stk
Coleslaw - tomatsalsa
Dressing:
stk

Fremgangsmåte

Lag karbonader ved å blande deigen med salt og pepper.  Ta pannen fra varmen og legg på en skive blåmuggost på hver burger. Hvis osten ikke lar seg dele i skiver, kan du smuldre den opp.

Bland sammen de finsnittete grønnsakene med olje og smak til med salt og pepper. Bland ingrediensene til dressingen og smak den til med salt og pepper. Bland grønnsakene med dressingen.

Varm hamburgerbrødene og legg et salatblad samt coleslaw-tomatsalsa på hver underdel. Legg en burger med ost oppå og resten av hamburgerbrødet på toppen. Du kan også legge 

Tips:
Pitabrød er også veldig godt og lettvint til burgerne. Du kan godt bruke fetost i stedet for blåmuggost.

Du kan selvsagt bake dine egne hamburgerbrød

Her finner du over 50 oppskrifter på burgere

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Til toppen