Hvilken blåmuggost du velger avhenger av hvor avansert din smak er. For denne ostetypen finnes i hele smaksskalaen fra mild og kremete til skikkelige kraftkarer - bokstavelig talt.
Er du usikker på kombinasjonen, velg en mildere kremet type, for eksempel gorgonzola. Den smelter også lettere, hvis det er et poeng.
Se så mye annet godt du kan bruke blåmuggost til
Du kan selvsagt bake dine egne hamburgerbrød
Her finner du over 50 oppskrifter på burgere
Bestill dagens rett som e-post
Bluecheeseburger med coleslaw-tomatsalsa
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Lag karbonader ved å blande deigen med salt og pepper. Ta pannen fra varmen og legg på en skive blåmuggost på hver burger. Hvis osten ikke lar seg dele i skiver, kan du smuldre den opp.
Bland sammen de finsnittete grønnsakene med olje og smak til med salt og pepper. Bland ingrediensene til dressingen og smak den til med salt og pepper. Bland grønnsakene med dressingen.
Varm hamburgerbrødene og legg et salatblad samt coleslaw-tomatsalsa på hver underdel. Legg en burger med ost oppå og resten av hamburgerbrødet på toppen. Du kan også legge
Tips:
Pitabrød er også veldig godt og lettvint til burgerne. Du kan godt bruke fetost i stedet for blåmuggost.
Du kan selvsagt bake dine egne hamburgerbrød
Her finner du over 50 oppskrifter på burgere
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Sendt inn av Apéritif
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 Poeng
Cafaggio Toscana 2017
Italia
Volum: 3.000 Pris: 439,90 Bestillingsutvalget -
82 Poeng
Cafaggio Sangiovese 2015
Italia
Volum: 0.750 Pris: 129,90 Bestillingsutvalget -
Nøgne Ø Beetroot Pale Ale 2017
Norge
Volum: 0.500 Pris: 54,70 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Dievole Le Due Arbie Chianti Superiore 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Bestillingsutvalget -
83 Poeng
Nøisom Dobbelbock Juleøl
Norge
Volum: 0.500 Pris: 78,20 Bestillingsutvalget