En salat kan bygges ut i det uendelige og blir riktig så mettende. Som denne vrien på den klassiske greske salaten. Den metter godt samtidig som den frister til gjentakelse, enten på hjemmebane eller i Hellas.
De beste salatene finner du her
Bestill dagens rett som e-post
Gresk salat med poteter og tunfisk

Fremgangsmåte
Kok potetene møre og skrell dem om du synes det er nødvendig. Skjær dem i skiver.
Hell oljen av tunfisken og vask og skjær agurken i skiver.
Vask og skjær tomatene i båter.
Rens løken og skjær den i tynne ringer.
Vend forsiktig potetskivene med tunfisk, agurk, tomater, rødløk og oliven i en salatbolle.
Hakk mynte og dill og vend inn i salaten sammen med oregano, eddik og olivenolje.
Krydre salaten med salt og pepper og smuldre fetaost over salaten rett før servering.
Server salaten med godt grovt brød til.
Flere oppskrifter som inneholder tunfisk
Her finner du mange flere deilige saalater
Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.750 Pris: 389.90 kr Bestillingsutvalget91 POENG
-
86 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
90 POENG