Dagens rett

Biff med salat og kesampesto

Det er fredag - vi vil ha biff

Det er fredag - vi vil ha biff

For mange er biff den beste måten å starte helgen på. Denne oppskriften er ekstra lettlaget og ikke minst god.
Redaksjonen
26 Februar 2021 - 00:00

Biff med salat og kesampesto

Biff med salat og kesampesto

Fremgangsmåte

Krydre biffene, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden.

Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Legg tomatene i ildfast form og stek dem på 230 grader i 8-10 minutter.

Rør sammen kesam og pesto. Server biffen med sausen og bakte eller ovnsstekte poteter.

Biff inneholder kun 2-4 % fett, og det er derfor tilbehøret som bestemmer hvor sunt et biffmåltid er. Denne retten er enkel å lage, smaker kjempegodt og gjør derfor til skamme at sunn og god mat er en vanskelig kombinasjon.

Her finner du mange andre oppskrifter med skinkebiff

Slik lager du din egen pesto

Alt om biff finner du her

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne drinken kan du lage hjemme, men opplevelsen blir ikke helt den samme som på Othilia
Ukens drink
North Pole

Denne drinken kan du lage hjemme, men opplevelsen blir ikke helt den samme som på Othilia

For det er ikke bare den isblå fargen som gjør at drinken North Pole er så populær.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sensasjonelt rimelig for verdens dyreste tørre riesling
+
Tester
73 nyheter testet spesialpol Tyskland riesling og pinot noir mars 2023

Sensasjonelt rimelig for verdens dyreste tørre riesling

5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det blir god fredagsstemning med dette på menyen
Dagens rett
Svinefilet med basilikum og pinjenøtter og fetakrem

Det blir god fredagsstemning med dette på menyen

Vi går for en rett med svinefilet som kan virke litt omstendelig denne fredagen. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Start høysesongen for appelsin med denne herlig pannekake/paien
Ukens kake
Appelsinclafouti

Start høysesongen for appelsin med denne herlig pannekake/paien

Den har akkurat det som trengs for å fungere som en dessert eller følge til en kopp te. Kaffe funker også til.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne drinken kan du lage hjemme, men opplevelsen blir ikke helt den samme som på Othilia
Ukens drink
North Pole

Denne drinken kan du lage hjemme, men opplevelsen blir ikke helt den samme som på Othilia

For det er ikke bare den isblå fargen som gjør at drinken North Pole er så populær.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sensasjonelt rimelig for verdens dyreste tørre riesling
+
Tester
73 nyheter testet spesialpol Tyskland riesling og pinot noir mars 2023

Sensasjonelt rimelig for verdens dyreste tørre riesling

5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fordyp deg i chardonnay fra Vin de France til ekte Grand Cru
Matkurs og vinkurs
Vinkurs 27. mars i Oslo

Fordyp deg i chardonnay fra Vin de France til ekte Grand Cru

Smak den elskede druen Chardonnay hele veien fra Vin de France til toppvin som Grand Cru fra Chablis.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en litt annen vri på pastaretten i dag
Dagens rett
Tagliatelle med sik

Lag en litt annen vri på pastaretten i dag

Om du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak og sammenlign en rekke spennende årganger fra Chianti Classico
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 30. mai

Smak og sammenlign en rekke spennende årganger fra Chianti Classico

Denne kvelden får du smake 10 forskjellige årganger av klassikeren Fontalloro fra Felsina, helt tilbake til 1990.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir god fredagsstemning med dette på menyen
Dagens rett
Svinefilet med basilikum og pinjenøtter og fetakrem

Det blir god fredagsstemning med dette på menyen

Vi går for en rett med svinefilet som kan virke litt omstendelig denne fredagen. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her