Det er steinsoppÄr i Är, ingen tvil om det. SÄ da gjelder det Ä variere bruken av denne helt gratis delikatessen. Med en steinsopprÞsti som denne blir det festmiddag.
Se vÄre andre oppskrifter pÄ rÞsti
I oppskriften fÄr den fÞlger av lammepÞlser, men dette tilbehÞret passer ogsÄ til vilt eller en biff, samt ogsÄ fisk som breiflabb eller piggvar.
Se alle vĂ„re andre opskrifter med steinsoppÂ
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfĂžlgelig gratis.Â
Steinsopp-rĂžsti med lammepĂžlse og persilleskum

FremgangsmÄte
- Stek steinsopp i litt smÞr, bland med vÄrlÞk og raspet potet. Krydre med salt og pepper. Form kaker og stek i smÞr.
- Kok opp kyllingkraft med vin. Ha i finhakket persille og crĂšme fraĂźche, miks til et grĂžnt skum med en stavmikser.
- Sil over i en ren kjele og smak til med salt og pepper. Mikse opp sausen ved servering slik at den skummer.
- Snitt pÞlsene og stek dem i smÞr pÄ begge sider til de er gjennomvarme.
Server med cherrytomater og oliven til. Rist gjerne litt ekstra sopp og server ved siden av.
De beste oppskriftene med steinsopp
Bli abonnent pÄ aperitif + og oppnÄ store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG