Siden tilgangen pÃ¥ krabbeskjell er sÃ¥ stor, og de ofte er pÃ¥ tilbud, er det lett Ã¥ la seg friste. Spesielt nÃ¥r du vet at det ikke er sÃ¥ mye som skal til for Ã¥ lage noe ekstra godt pÃ¥ kort tid.Â
Men krabbeskjell kan serveres pÃ¥ andre mÃ¥ter enn med masjones og sitron. Krabbekjøttet er perfekt i pastaretter, og i denne oppskriften er det brukt noen av de minste pastaene som finnes, nemlig risoni. Eller fregula som er min favoritt, men de mÃ¥ du lete litt lengre etter. Det samme gjelder bottarga som er ogsÃ¥ er en sardinsk spesialitet, nemlig saltet og tørket tunfisk- eller mullerogn. Den siste som er gul og mye rimeligere, rives gjerne til pulver og selges i glass. Den er svært holdbar og bør finnes i et hvert velassortert kjøleskap.Â
Se alle våre andre oppskrifter med krabbe
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her