Kyllinglårene er gjerne både mer smakfulle og saftige enn filetene. De trenger imidlertid lengre tid i ovnen. Fall likevel ikke for fristelsen for å steke dem for hardt. Selv kyllinglår kan bli tørre. Den som venter på noe godt, venter altså ikke forgjeves. Du kan selvsagt velge ferdig grillede kyllinglår fra butikken om tiden er knapp.
Dagens rett
Denne kombinasjonen kommer du til å like
Kyllinglår, byggris og grillet paprika er knallgodt. Prøv denne lettlagete oppskriften.
25 September 2025 - 23:05
Kyllinglår med byggris og grillet paprika
Fremgangsmåte
- Legg kyllinglårene i en ildfast form, og varm dem i ovn på 200 grader i 15-20 minutter.
- Kok byggris etter anvisning på pakken.
- Skjær grillet paprika i strimler og vårløk i tynne skiver.
- Ha grillet paprika og 2/3 av vårløken i en bolle sammen med den kokt byggris. Bland godt sammen og smak eventuelt til med salt og pepper.
- Bland resten av vårløken sammen med rømme, smak til med med salt og pepper.
- Eksperimenter og lag din egen rømmedressing. Du kan tilsette det meste som befinner seg i krydderhylla. Finhakket hvitløk og friske urter passer også utmerket.
- Server de varme kyllinglårene med byggrissalat og rømmedressing.
Tips: Dersom du har tid er det ingenting som er bedre enn nygrillet kylling til denne retten og det griller du lett selv ved å gni inn rå kyllinglår med salt og pepper og grille på indirekte varme på grillen i 10-15 minutter. Prøv denne oppskriften på kyllinglår du griller selv
Vi byr på mange retter med kyllinglår.. Se bare her
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
Frankrike
Volum: 0.75 l Pris: 329.90 kr Basisutvalget88 POENG -
85 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå