DAGENS RETT: Grillet makrell med sommersalat

Dagens rett Grillet makrell med sommersalat

Dette smaker virkelig av sommer

Makrell er ensbetydende med sommer for mange og her har du en ny spennende, og ikke minst lettlaget måte å servere den på.

Dette er en oppskrift som formelig roper av sommer, og grillet makrell er noe langt flere bør prøve. Det er en av fiskeslagene som er lettest å få på kroken. Kanskje skjer det med deg også neste gang du fisker. Om ikke i dag, så senere i sommer. En frisk salat passer også godt ved siden av.

Lekre oppskrifter med makrell

Flere oppskrifter på friske salater

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Bestill dagens rett som e-post

Grillet makrell med sommersalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

stk
Sommersalat
1 stk
12 stk
0.5 stk
stk

Fremgangsmåte

Skjær makrellen i servringsstykker.

Dryss salt og pepper på makrellstykkene, pensle med olje og grill dem ca. 2 minutter på hver side.

Sommersalat:
Skjær tomat i tynne båter, reddik og agurk i tynne skiver. Bland grønnsakene og finhakket gressløk.

Pisk sammen baconost og rømme, og spe med litt melk til det blir en fyldig dressing.

Smak til med salt og pepper, og hell dressingen over salaten.

Server nystekt makrell med sommersalat og brød ved siden av.

Lekre oppskrifter med makrell

Sjømat på grillen

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen