Dijonsennep og grønne bønner er klassiske ingredienser i det franske kjøkken. De gir hverdagslaksen et ekstra piff. Kanskje blir dette din nye favoritt?
Dagens rett
Fransk lakseform
Når du gratinerer laksen, lager den seg selv
I dag serverer vi en enkel, men velsmakende rett hvor laksen får fransk følge.
17 September 2024 - 00:00
Fransk lakseform
Fremgangsmåte
- Skjær laksen i 2 x 2 cm store biter. Krydre fisken med salt.
- Skjær purren i skiver og eplet i terninger.
- Rens og kok grønne bønner i 1 minutt. Skyll i kaldt vann.
- Legg alt i en smurt ildfast form.
- Bland matfløte og sennep, hell dette over fisken.
- Stek formen midt i ovnen på 180 grader i 15 minutter.
- Server lakseformen med kokte poteter og/eller en grønn salat til.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå