En saftig rullade av deilig oksekjøtt som har fått godgjøre seg i stekeovnen eller på grillen er en deilig avslutning på uken.
Å servere en kjøttrullade i stedet for stek til søndagsmiddagen skaper variasjon og oppleves ekstra imponerende.
En saftig rullade av deilig oksekjøtt som har fått godgjøre seg i stekeovnen eller på grillen er en deilig avslutning på uken.
Å servere en kjøttrullade i stedet for stek til søndagsmiddagen skaper variasjon og oppleves ekstra imponerende.
Tips: Du kan også steke denne okserullen i stekeovnen på 175 grader i ca 45 minutter eller til steketermometeret viser ca 60 grader.
Gode råd og tips om grilling finner du her
Her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner kjøttet selv med disse gode marinadene
Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Godt tilbehør til grillet mat og tapasbuffeter.
Her finner du flere deilige potetretter