Du er kanskje blant dem som forbinder pannekaker med søtt tilbehør, men ved å bruke grovere mel og salt tilbehør får du en sunnere og fantastisk god middag.
Dagens rett
Foto: (ffolas)
Fylte pannekaker med krydret kylling
Pannekakemiddagen blir ny og spennende med salt fyll. Prøv bare denne deilige varianten.
01 Februar 2010 - 01:00
Fylte pannekaker med krydret kylling
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene til pannekakerøren i en hurtigmikser og kjør til røren er glatt.
- La røren hvile i 20 minutter. Stek pannekakene gylne på middels varme.
- Stek kylling og kjøttdeig, tilsett krydder og vann.
- Ha i tacosaus og bønner og la det koke noen minutter.
- Tilsett paprika og frisk koriander
- Legg litt av fyllet på hver pannekake og brett den som en wrap.
- Server med salat, hjemmelaget guacamole, rømme og salsa
Tips:
Du kan selvfølgelig vispe sammen med en vanlig visp også. Erstatt gjerne halvparten av hvetemelet med sammalt mel eller rugmel
Du kan selvfølgelig vispe sammen med en vanlig visp også. Erstatt gjerne halvparten av hvetemelet med sammalt mel eller rugmel
Her finner du mange oppskriften på pannekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
81 POENG
Hjemmelaget guacamole
Fremgangsmåte
- Skrell avocadoene og del i to.
- Mos hvitløken med litt salt i en morter.
- Tilsett sitronsaft og hell over avokadokjøttet.
- Mos alt sammen med en gaffel og smak til med evt. mer sitronsaft.
- Tilsett de andre ingrediensene og rør til jevn masse.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
Forsiden akkurat nå