Greske lammekoteletter
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Brun kotelettene raskt i olje varm panne, 2-3 minutter på hver side. Kvern over salt og pepper og dryss over oregano når kotelettene er ferdig stekt. Legg kotelettene i et ildfast fat.
Rør smør og ost mykt og tilsett eggeplommene - en av gangen og rør kraftig. Bland i revet hvit ost og paprika. Fordel ostekremen på kotelettene.
Skold tomatene ved å dyppe dem i kokende vann. Legg i iskaldt vann i 10 sekunder og skrell. Del tomatene i to og legg dem sammen med kotelettene. Du kan også bruke bokstomater. Gratiner i varm ovn, 250°C i ca. 5 minutter.
Server med stekte eller bakte poteter og en salatbolle.
Her finner du mange oppskrifter med lam
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 Poeng
Grünerløkka Brygghus Løkka IPA
Norge
Volum: 0.500 Pris: 70,90 Basisutvalget -
88 Poeng
Suertes del Marqués 7 Fuentes 2017
Spania
Volum: 0.750 Pris: 229,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Gaia Agiorgitiko 2017
Hellas
Volum: 0.750 Pris: 200,00 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Geiranger Bryggeri Bølga IPA
Norge
Volum: 0.330 Pris: 58,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Vassaltis Santorini Assyrtiko Barrel Aged 2015
Hellas
Volum: 0.750 Pris: 250,30 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Caravaglio Occhio di Terra Corinto Nero 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 279,90 Bestillingsutvalget