Greske lammekoteletter

Litt snadder midt i uka er hva vi byr på når lammekoteletter trakteres. Riktig nok er oppskriften av gresk karakter, men lam og spansk vin sitter jo som regel som et skudd, så da er valget herved gjort!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Greske lammekoteletter

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

25 minutter

Ingredienser

Ostekrem
100 g
75 g
4 stk

Fremgangsmåte

Brun kotelettene raskt i olje varm panne, 2-3 minutter på hver side. Kvern over salt og  pepper og dryss over oregano når kotelettene er ferdig stekt. Legg kotelettene i et ildfast fat.

Rør smør og ost mykt og tilsett eggeplommene - en av gangen og rør kraftig. Bland i revet hvit ost og paprika. Fordel ostekremen på kotelettene.

Skold tomatene ved å dyppe dem i kokende vann. Legg i iskaldt vann i 10 sekunder og skrell. Del tomatene i to og legg dem sammen med kotelettene. Du kan også bruke bokstomater. Gratiner i varm ovn, 250°C i ca. 5 minutter.

Server med stekte eller bakte poteter og en salatbolle.

Her finner du mange oppskrifter med lam

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Salater i Apéritifs Kokebok

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen