Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Grillet Ishavsrøye med chilihonning
Antall porsjoner
4
Ingredienser
2
ss
Marinade
0.5
dl
2
ss
2
ts
0.5
ts
Tilbehør
Ingefærrelish
1
stk
3
ts
3
skiver
2
ss
Fremgangsmåte
Bland sammen ingrediensene til marinaden og varm dem opp til alt er godt blandet. Sett til side.
Pensle ishavsrøyefiletene med sesamolje og dryss litt salt og pepper over. Stek dem raskt på varm stekepanne. Pensle dem med marinaden rett før de er ferdig stekt. Marinaden må ikke utsettes for sterk varme da brennes den.
Server fisken med en relish av rødløk og ingefær.
Ingefærrelish:
Bland sammen ingrediensene og la relishen få trekke 30 minutter før servering.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: EFF
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.