Dagens rett

Grillet laksefilet med grønnsaker og urter

Deilig med litt godfisk - sånn midt i uka. Kjøp inn litt fersk laks og server grillet laksefilet. Hvitvinen vi foreslår her kan med stort hell også smakes ut under tilberedningen av retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post har tatt en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Vi vil starte opp igjen medio august.

Grillet laksefilet med grønnsaker og urter

Fremgangsmåte

Legg paprikaen under grill i noen minutter, avkjøl, dra av skallet , rens og del i strimler. Rens de øvrige grønnsakene, del dem i to og grill dem. Skjær i strimler.

Finhakk urtene og legg dem i en kjele sammen med hvitløk i skiver og 8 spiseskjeer olje. Varm opp og la surre i ca 10 minutter.

Skjær laksen i serveringsstykker, pensle med olje og grill 3 - 4 minutter. Server laksen med grønnsakene og urtesausen.

Brød, pasta eller ris passer som tilbehør.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen