Dagens rett

Gulrotsuppe

Grønnsaker er sunt for kroppen. Sunnhetsgraden avhenger imidlertid mye av hvordan du tilbereder maten, og rå grønnsaker gir generelt mer næring enn når de er kokt. Dagens supperåd (..) fungerer likevel utvilsomt best i kokt versjon.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Gulrotsuppe

Fremgangsmåte

Skrell gulrøttene og potetene. Rens løken. Del alt i grove biter og kok grønnsakene så vidt møre i kraft og melk. Mos med en stavmikser eller en kjøkkenmaskin. Tilsett gjerne litt grovrevet gulrot og kok suppen opp igjen.

Ha i mer kraft hvis suppen blir for tykk. Server gjerne med finhakket kjørvel eller persille.

Foto: Astrid Hals

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen