Pizzasnurrer

Pizzasnurrer

Fremgangsmåte

  1. Bland vann, hvetemel og oregano i en kjøkkenmaskin til en jevn og smidig deig (ca. 5 minutter). Tilsett gjær, salt og sukker, og elt videre til gjæren er helt oppløst (ca. 5 minutter til). 
  2. La deigen heve i ca. 1 time under plastfolie eller et kjøkkenhåndkle. 
  3. Stek løk og hvitløk i olje på middels varme i ca. 10 minutter.
  4. Bland først inn tomatpuré, sukker, salt og oregano, og tilsett deretter tomatene. Hvis du vil ha en frisk og syrlig saus holder det at den kokes i ca. 10 minutter.
  5. Om du ønsker en litt fyldigere saus med tykkere konsistens, koker du den i ca. 2 timer på middels svak varme uten lokk. Husk å røre i den med jevne mellomrom. 
  6. Kjør sausen glatt med stavmikser når den er ferdig kokt. 
  7. Kjevle ut deigen til en stor firkant, og spre pizzasausen jevnt utover. Strø deretter over ønsket topping, som ost og løk. Du kan også tilsette skinke eller bacon, men det er ikke nødvendig Rull deigen sammen og skjær den i ca. 2 cm tykke skiver. 
  8. Legg snurrene på et stekebrett dekket med bakepapir, og la dem etterheve i ca. 30 minutter. 
  9. Forvarm ovnen til 160 °C med 25 prosent damp* og stek snurrene i 15 minutter. Stek deretter videre på over/undervarme (200 °C) eller med varmluft (180 °C) til osten gyllenbrun. 

Tips: 
Med SousVide-ovn stilles dampnivået til «Fuktighet Medium»

Her finner du over 100 pizzaoppskrifter 

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Hobbykokken/Electrolux

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Pizzasnurrer med mye deilig smak

Pizzasnurrer med mye deilig smak

Fremgangsmåte

  1. Lag pizzadeigen og la den stå til heving mens du lager kjøttsausen.
  2. Kjøttsaus:
  3. Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme i to omganger. Ha all kjøttdeigen tilbake i stekepanna.
  4. Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann.
  5. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den blir ekstra tykk. Dryss over basilikum.
  6. Sett ovnen på 225 grader.
  7. Kjevle ut pizzadeigen på et stekebrett til en avlang firkant, ca. 30x50 cm. Smør kjøttsausen utover og rull sammen deigen til en pølse.
  8. Skjær pølsen i ca. 1 ½ cm tykke skiver og legg dem på et stekebrett kledt med bakepapir.
  9. Dryss på ost og eventuelt litt ekstra fyll, f.eks. paprika og ananas.
  10. Etterhev pizzasnurrene i ca. 10 minutter.
  11. Stek på 225 grader i ca. 15 minutter.t

Sendt inn av Matprat.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her