Dagens rett

Indisk spyd

Lam står på dagens meny. Spennende krydder og bruk av uvanlige ingredienser i en slik setting er hva indere er spesialister på. Og du kan selvsagt sette denne retten på manyen i morgen dersom du ønsker å oppnå det aller beste krydderpreget som oppnås over natten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Indisk spyd

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i terninger. Dynk med sitronsaften, og gni saltet godt inn.

Finhakk løk, ingefær og hvitløk. Bland dette med yoghurt, krydder og olje og legg i kjøttet. Dekk til og la det ligge i 4-6 timer eller over natten.

Træ kjøtt og grønnsaker vekselvis på spydet og stek dem i panne, stekeovn eller på grillen.

Server med en grønn salat og ris.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen