Dagens rett

Kjøttpudding med mais og paprika

Kjøttpudding er for mange ensbetydende med hverdagsmat av den litt kjedelige sorten. Imidlertid kan dette meget vel bli et festmåltid dersom du tilsetter litt spennende ingredienser. Og en portugisisk rødvin er vel heller ikke å forakte vil vi tro.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kjøttpudding med mais og paprika

Fremgangsmåte

Finhakket paprika og mais røres inn i farsen. Fyll en smurt form med farsen, og lag en glatt overflate. Stikk inn et steketermometer.

Stekes i ovn ved 175° C i ca. 40-50 minutter. Den er ferdig når steketermometeret viser 70° C.

Tips: Kjøttpuddingen er også god på brødskiven til lunsj.

Sausen:
Smelt margarin og rør inn hvetemel. Buljongkraft has i litt og litt om gangen. Rør godt mellom hver gang, slik at man unngår klumper. Tilsett sjampinjongbitene og la sausen småkoke i ca. 10 minutter.

Smak til med soyasaus og pepper (kraften som har sevet ut av kjøttpuddingen under steking, kan siles og helles i sausen til passelig konsistens).

Hakket persille tilsettes like før servering. Server gjerne med en frisk salat til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen