Guide
                                                                            De beste oppskriftene med kveite
                Foto: (Istock)
                                                Stekt kveite med hollandaisesaus
                Fremgangsmåte
- Rør ut saltet i vann og la fiskestykkene ligge i saltlaken i 10 minutter.
 - Ta stykkene opp, tørk dem og stek dem i smør på begge sider. Dryss over knust rosépepper.
 -  Hollandaisesaus:
Pisk eggeplommene til skum i en kjele over svak varme, helst over vannbad. - Tilsett smøret porsjonsvis under omrøring, prøv å ha samme temperatur på smøret og sausen. Det er bare fettet som skal i sausen.
 - Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Sausen kan tilsettes litt fiskekraft hvis den blir for tykk.
 - Legg fiskeskivene over på varme tallerkener og server med kokte poteter, grønne bønner og hollandaisesaus.
 
Pynt med bladpersille.
Tips: Istedenfor kveite kan du bruke torskeloin.
Feststemte oppskrifter med kveite
Flere oppskrifter med kveite fra Apéritifs kokebok
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    86 POENG
 - 
                    
                    86 POENG
 - 
                    
                    85 POENG
 
Forsiden akkurat nå