kyllingwok
Dagens rett
kyllingwok

Kylling- og grønnsakswok med hjemmelaget saus

Finn frem woken og tryll frem denne lekre og smakfulle retten til middag i dag.

Wok er manges favoritt og når du i tillegg har kylling i woken blir det en spennende og lettlaget middag.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kylling- og grønnsakswok med hjemmelaget saus

Fremgangsmåte

Varm litt olje i en wokpanne eller en dyp stekepanne og stek kyllingbitene på forholdsvis høy temperatur til de er nesten gjennomstekt. Ta dem ut av pannen og hold dem varme.

Varm opp pannen igjen med resten av oljen og fres grønnsakene raskt sammen. Tilsett de harde grønnsakene først og sukkerterter og vårløk til sist.

Tilsett strimlet kyllingfilet, soyasaus og woksaus. Stek til alt er gjennomvarmt. Dryss over hakkede urter.

Server gjerne upolert ris eller fullkornsnudler til.

Hjemmelaget woksaus:
Rør alle ingrediensene sammen og tilsett i woken når grønnsakene er møre. Om sausen blir for tykk kan den tynnes med litt vann.
Tips: Pass på å steke litt og litt av gangen slik at ingrediensene blir stekt og ikke koker. Legg til side etterhvert som det er ferdig og ha alt oppi woken til slutt i det du har i sausen.
 
Her kan du selvfølgelig bruke dine favorittgrønnsaker.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »


Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen