Det deilige hvite kjøttet er perfekt kosemat, og er base for de deiligste retter slik som her.
Flere lekre kyllingretter finner du her
Alle de gode artiklene om julen
Her kan du registrere deg for mottak av dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.
Kyllingfilet med smak av jul
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Rist hel pepper i en varm panne til de begynner å dufte og ryke lett. Sett til side til de er kalde og knus pepperen i en morter.
Stek kyllingfiletene 3-4 minutter på hver side og dryss over salt og peppermiksen. La filetene hvile i pannen like lenge.
Sprøyt potetroser på en bakepapirkledd stekeplate. Stekes øverst i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Vend inn spinaten rett før servering og smak til med litt salt og pepper.
Rens aspargesbønnene og rosenkålen og kok dem i godt saltet vann i 2-3 minutter.
Pynt med rødvinskaramellisert rødløk og kryddergrønt.
Den største julemenyen på nett finner du her
Lei av den samme kyllingoppskriften? Her finner du garantert ny inspirasjon
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat.no/Astrid Hals
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 Poeng
Ampeleia 2014
Italia
Volum: 0.750 Pris: 389,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Vajra Langhe Rosso 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 150,90 Basisutvalget -
88 Poeng
Speri Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 219,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Meinklang Graupert Zweigelt 2015
Østerrike
Volum: 0.750 Pris: 289,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Seresin MOMO Pinot Noir 2015
New Zealand
Volum: 0.750 Pris: 194,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Desormière Côte Roannaise Tradition 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Bestillingsutvalget -
92 Poeng
Ringnes Julebokk 2018
Norge
Volum: 0.330 Pris: 46,90 Bestillingsutvalget