Kyllingfilet med urter
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Smelt smøret og bland inn krydder og noe hakkede urter. Pensle filetene og brun dem i stekepanne, gjerne grillpanne. Legg filetene i en ildfast form og sett dem i ovnen ved 210 ºC i 4-5 minutter.
Ta formen ut, ha på crème fraîche og resten av de hakkede urtene. Sett formen tilbake i ovnen og etterstek i nye 5 minutter til filetene er passe stekt og alt er gjennomvarmt.
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av TINE Kjøkken