Dagens rett

Kyllingsalat med avokado og bacon

Enkelt og godt er stikkordet for de daglige middagsforslag du får her på Apéritif. Dette selvsagt gjelder også kyllingsalaten vi i dag anbefaler deg. Kyllingkjøtt, salat og litt dressing og middagen er klar. Da står det bare igjen å trekke opp den hvite chardonnayen vi tipser deg om.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllingsalat med avokado og bacon

Antall porsjoner

2

Ingredienser

2 stk
blader lollo rosso
1 stk
4 skiver
Dressing

Fremgangsmåte

Skjær kyllingkjøttet i strimler. Riv salatbladene litt fra hverandre og dekk en tallerken. Lag dressingen og bland inn kylling og smuldret normannaost. Fordel blandingen over sengen av salatblader.

Skjær avokadokjøttet i båter, del over tomatene og legg på til pynt. Dryss over sprøstekte baconbiter til slutt. Brød smaker godt til.

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen