Guide
Oppskrifter med rakefisk
Rakfiskmousse
Fremgangsmåte
- Rakefisk, purreringer og crême fraiche kjøres sammen med pulsknappen på en hurtigmikser.
- Bør ikke blandes for lenge, det skal være litt grovt, med småbiter av fisk og purre synlig i moussen.
- Serveres anrettet på en rund loffskive, gjerne ristet, og pyntet med litt salat.
- Moussen kan også sprøytes på tallerken og serveres med lefser eller flatbrød til.
Tips: Egner seg også som pålegg på brødskiver.
Flere deilig oppskrifter med rakefisk
Slik lager du et skikkelig rakefisklag
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
Tyskland
Volum: 0.75 l Pris: 149.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG -
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
Sushi med rakfisk (Vaka - den syvende smak)
Fremgangsmåte
- Et stykke lefse legges på en bambusmatte. Sushi Nori (japansk tang)) legges på slik at den dekker ca 1/3 av lefsen.
- Så legges det på en stripe med Wasabi som du stryker på kanten av tangen. Rakfiskfiléten legges på og rulles sammen inne i bambusmatten (akkurat som sushi).
- Skjæres opp i 2-3 cm lange stykker med skarp kniv, Stykkene settes på enden og anrettes på et fat.
- Serveres sammen med soyasaus eller Fungi.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
Forsiden akkurat nå