Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Lamme-wok med Black Bean-saus
Antall porsjoner
2
Ingredienser
1
stk
1
stk
1
stk
1
stk
3
ss
black bean-saus
Fremgangsmåte
Skjær kjøttet i tynne strimler, og stek det hurtig i olje på god varme. Skjær paprika i biter, løk i ringer og gulroten høvles med ostehøvel. Ta kjøttet ut av pannen, og fres grønnsakene raskt i olje. Ha alt tilbake i pannen, og tilsett sausen. Vend blandingen forsiktig et par ganger, og server med nudler.
Sendt inn av Matprat.no
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.