Dagens rett

Lammekjøtt med grønnsaker

Det deilige lammekjøttet får atter en gang bli en lørdagsmiddag til del. Det nærmer seg påske og med den en høytid der rike kjøttmiddager får rikelig med oppmerksomhet. Det er lett å finne vin til lammekjøtt, og vi velger oss de klassiske europeiske land, nemlig Spania og Italia.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Lammekjøtt med grønnsaker

Fremgangsmåte

Legg alt jevnt fordelt i en stor ildfast form. Pensle med olje, dryss på salt, pepper og timian og hell på vann. Sett formen i ovnen ved 200° ca. 1½ time eller til kjøttet er mørt. Snu gjerne lett på kjøtt og grønnsaker under stekingen. Server rett fra fatet med sjyen som saus.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen