Marinerte reker med couscous og grillede grønnsaker

Reker og couscous er to ingredienser som svært lett lar seg kombinere. Og når du i tillegg frisker det hele opp med lime, sitron og urter - ja da er det i tillegg duket for en flott chilensk hvitvin. Chile har nemlig utrolig mye godt å by på av både rødt og hvitt til glasset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Marinerte reker med couscous og grillede grønnsaker

Fremgangsmåte

Pensle squash - og aubergineskivene og paprikabåtene med olje og grill dem. Etter grilling skjæres grønnsakene i ca 2 cm firkanter og drysses med salt og pepper.

Kok couscous etter anvisning, rør den opp og bland med finhakket mynte. Bland rekene med olivenolje, limesaft, sitronsaft, koriander, salt og pepper. Anrett couscous i bunn av serveringsfat/bolle, legg grillede grønnsaker over og marinerte reker på toppen. Pynt med skiver av lime.

Bruk marinaden fra rekene som dressing til salaten.

Sendt inn av

Foto: John Montana

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen