Ørretfilet på grillen
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Grill ørretfileten hel eller del den i mindre stykker. Pensle med smeltet smør eller olje og dryss med salt og grovkvernet peppermix. Dryss litt timian på toppen. Legg ørretstykke i en smurt dobbel grillrist og grill den på begge sider.
De fleste grønnsaker kan grilles så her kan du bruke det du har.
Grillretter med sjømat du får vann i munnen av finner du her
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner selv med disse gode marinadene
Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Drikke som passer til denne oppskriften
Apéritifs kokebok - laks og ørret